Lekmer logo

Kidz Delight, Puuhalelu, Xylo Maestro

4 (1) Arvostele
Kidz Delight, Puuhalelu, Xylo Maestro Kidz Delight, Puuhalelu, Xylo Maestro
€ 24,90
(Ovh. € 34,90)
365 päivän avokauppa
Osta nyt, maksa maaliskuussa
Löytyy varastosta
Visa butikslager

KD Toysin viihdyttävä ksylofoni-puuhalelu. Lyö soittimen iloisenvärisiä kieliä soittaaksesi musiikkia. Soveltuu alk. 1-vuotiaille.... Näytä tuotekuvaus

KD Toysin viihdyttävä ksylofoni-puuhalelu. Lyö soittimen iloisenvärisiä kieliä soittaaksesi musiikkia. Soveltuu alk. 1-vuotiaille.
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Muita Lekmer-asiakkaita kiinnosti myös

Tuotteen kuvaus

KD Toysin viihdyttävä ksylofoni-puuhalelu. Lyö soittimen iloisenvärisiä kieliä soittaaksesi musiikkia. Soveltuu alk. 1-vuotiaille.

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Kidz Delight Toys

Artikkelinumero:
8068012-0000

Tags:
Aktiviteettilelut, 1-3 v., 20-30

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Kidz Delight, Puuhalelu, Xylo Maestro

Arvostelu josta oli eniten apua

 • Lekmer-asiakas
  4
  0 henkilöt oli sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi
  Hauska soitin

  1.5 vuotiaan mieluisin joululahja

  Asiaton arvostelu? Ilmoita!

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Kidz Delight Toys Näytä kaikki tuotteet

Kidz Delight Toys -lelut on valmistettu aktiivisia, iloisia lapsia ajatellen! KD Toys on merkki nuoremmille lapsille, jotka ovat mielellään kotona. Lapsi voi keittää omaa kahvia - aivan kuten aikuiset -, soittaa musiikki-instrumentteja, siivota, porata, leikkiä vedellä, vain mielikuvitus asettaa rajoja! KD Toys tarjoaa mukavia, merkityksellisiä leluja pienille lapsille, jotka mieluiten tekevät samoja asioita kuin isommat. Tarjoa lapsellesi aktiivista vapaa-aikaa KD Toysin leluilla, Lekmer.fi on iloinen KD Toysin jälleenmyyjä! Kidz Delight Toys myy pienten lasten puuhaleluja. Leikkiikö vauvasi mieluiten autonavaimilla tai kaukosäätimellä? Kidz Delight tech too trio set voisi kenties olla ratkaisu? Lapsen oma pieni matkapuhelin, omat autonavaimet ja kaukosäädin pelastavat oikeat tavarat vauvan tahmaisista käsistä. Kuten me kaikki tiedämmekin, pienet lapset haluavat tehdä samaa kuin isommatkin tekevät ja leikkiä samoilla tavaroilla kuin isommatkin. KD Toysin lelut on kuin valmistettu muodostumaan kaikkien pienten lasten suosikeiksi. KD Toys tarjoaa vauvaleluja, jotka vauvat itse valitsevat. Tuotteet ovat iloisenvärisiä ja hauskoja, ja niihin on helppo tarttua pienillä käsillä. Lisäksi niissä on runsaasti hauskoja toimintoja, jotka viihdyttävät lastasi pitkään. Leluissa on ääniä, painikkeita paineltavaksi, vilkkuvia valoja ja jopa ruiskuteltavaa vettä! KD Toys valmistaa hauskoja, värikkäitä leluja, joista tulee lasten suosikkeja. Kidz Delight Toysin lelut ovat puuhaleluja lapsille, jotka pitävät monipuolisista leluista. Kaikki lelut kannustavat oppimiseen ja stimuloivat lapsen aisteja. Lelut on kehitetty käytettäväksi lasten aktiivisissa leikeissä. Valikoimassa on mm. instrumentteja, jotka innostavat luomiseen, kylpyleluja hauskoihin vesileikkeihin ja leluja, jotka muistuttavat aikuisten aktiviteeteista. Tällä tavalla lasta kannustetaan oppimaan ja tutkimaan ympäristöään luonnollisesti leikin kautta. Kidz Delight Toysin lelujen kanssa sattuu ja tapahtuu, sillä kaikissa leluissa on hauskoja toimintoja, jotka viihdyttävät sekä sinua itseäsi että lastasi. KD Toysin laatuleluja on saatavilla eri malleissa. Etsi sinun ja lapsesi oma suosikki! Osta KD Toys jo tänään verkkokaupastamme Lekmer.fi.