Lekmer logo

BESTWAY, Varaosa, Fast Set Pool Cover, 335 cm

0 (0) Arvostele
BESTWAY, Varaosa, Fast Set Pool Cover, 335 cm BESTWAY, Varaosa, Fast Set Pool Cover, 335 cm
€ 13,90
(Ovh. € 13,90)
365 päivän avokauppa
Osta nyt, maksa maaliskuussa
Löytyy varastosta
Visa butikslager

Bestwayn allaspeite, joka estää lian ja roskien pääsyn uima-altaaseen. Allaspeite on valmistettu kestävästä, UV-suojatusta materiaalista ja siinä on valuma-aukot, jotka estävät veden kertymisen peitteen päälle. Sisältää köydet, jo... Näytä tuotekuvaus

Bestwayn allaspeite, joka estää lian ja roskien pääsyn uima-altaaseen. Allaspeite on valmistettu kestävästä, UV-suojatusta materiaalista ja siinä on valuma-aukot, jotka estävät veden kertymisen peitteen päälle. Sisältää köydet, joiden avulla peite kiinnitetään paikalleen.

Halkaisija: 335 cm
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Tuotteen kuvaus

Bestwayn allaspeite, joka estää lian ja roskien pääsyn uima-altaaseen. Allaspeite on valmistettu kestävästä, UV-suojatusta materiaalista ja siinä on valuma-aukot, jotka estävät veden kertymisen peitteen päälle. Sisältää köydet, joiden avulla peite kiinnitetään paikalleen.

Halkaisija: 335 cm

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Bestway

Artikkelinumero:
58033

Tags:
Allastarvikkeet, 12-100 v., 10-20

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Bestway Näytä kaikki tuotteet

Uiminen ja vesileikit ovat parasta kesäpuuhaa lämpötilan kohotessa! Bestway valmistaa hauskat vesilelut ja tuotteet vesileikkeihin koko perheelle. Nauti kesän lämpimistä päivistä ja vilvoittele vesileikkien parissa! Lekmer.fi toimii Bestwayn jälleenmyyjänä ja tarjoaa paljon riemukkaita tuotteita niin lapsille kuin aikuisille ja koko perheelle. Hanki puutarhaan tai pihalle Bestway allas ja anna lasten ottaa kesästä kaikki irti. Hellesäällä niin aikuiset kuin lapset nauttivat siitä, että pihalla on oma uima-allas. Se on myös käytännöllinen vaihtoehto uimahalliin tai rannalle lähdölle. Myös isoimmat mallit on helppo koota ja täyttää, joten uima-altaan riemuista pääsee nauttimaan tuossa tuokiossa. Bestwayn swim doctor puolestaan pitää huolen siitä, että vesi on puhdasta ja siinä on turvallista uida. Bestway uimapatja sopii hauskoihin vesileikkeihin ja rentouttavaan oleiluun. Huomioi kuitenkin, että käyttäjällä tulee olla riittävä uimataito. Erilaisten altaiden lisäksi Bestway tarjoaa suuren valikoiman uimiseen liittyviä tuotteita, kuten uimapuvut, uima-avut, kellukkeet ja puhallettavat vesilelut. Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät Bestwayn altaat ja uimatarvikkeet rentouttavaan ja hauskaan kesään. Osta lastenallas helposti verkosta ja saat tuotteen kätevästi kotiisi. Verkkokaupastamme löydän suuren valikoiman Bestwayn tuotteita, mm. isot ja pienet altaat, vedenlaadun seuranta- ja käsittelylaitteet sekä erilaiset vesi- ja uimalelut. Bestway on vuodesta 1994 lähtien valmistanut laadukkaita, erikokoisia ja -mallisia uima-altaita, ja tänä päivänä tuotteita myydään yli 80 maassa. Bestwayn uima-allas tarjoaa paljon hauskoja hetkiä niin lapsille kuin aikuisille. Kaikki viihtyvät omassa uima-altaassa ja lapset on näin helppo totuttaa veteen ja uimiseen. Omassa uima-altaassa on helppo pitää lapsia silmällä ja perheen pienimmille voi hankkia aivan oman, pienemmän altaan.