Lekmer logo

Plasto, Kellukkeet, Delfiini, Punainen

4 (2) Arvostele
Plasto, Kellukkeet, Delfiini, Punainen Plasto, Kellukkeet, Delfiini, Punainen
€ 15,90
(Ovh. € 15,90)
365 päivän avokauppa
Osta nyt, maksa maaliskuussa
Löytyy varastosta
Visa butikslager

Plaston punaiset Delfiini-kellukkeet lapsen vyötärölle. Sopivat yhtä hyvin rannalle kuin uimahalliinkin. Kellukkeissa on kestävä kiinnitysvyö ja vahvat ilmasäiliöt, joiden avulla ne pystyvät kannattelemaan jopa 18-30 kg painoista ... Näytä tuotekuvaus

Plaston punaiset Delfiini-kellukkeet lapsen vyötärölle. Sopivat yhtä hyvin rannalle kuin uimahalliinkin. Kellukkeissa on kestävä kiinnitysvyö ja vahvat ilmasäiliöt, joiden avulla ne pystyvät kannattelemaan jopa 18-30 kg painoista lasta. Kestää konepesun.
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Muita Lekmer-asiakkaita kiinnosti myös

Tuotteen kuvaus

Plaston punaiset Delfiini-kellukkeet lapsen vyötärölle. Sopivat yhtä hyvin rannalle kuin uimahalliinkin. Kellukkeissa on kestävä kiinnitysvyö ja vahvat ilmasäiliöt, joiden avulla ne pystyvät kannattelemaan jopa 18-30 kg painoista lasta. Kestää konepesun.

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Plasto

Artikkelinumero:
8011065-0000

Tags:
Kellukkeet, 4-7 v., 10-20

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Plasto, Kellukkeet, Delfiini, Punainen

Arvostelu josta oli eniten apua

 • Lekmer-asiakas
  3
  1 henkilöt oli sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi
  Kivat,mutta isot

  4-6 -vuotiaille uintia opettelevalle mieluisat kellukkeet. Melko isot hoikalle tämän ikäiselle lapselle, valuvat vartalolla. Miinusta, että tuotekuvauksessa ei esitetty Plaston koko/painotaulukkoa, joka tulee kellukkeiden mukana. Ilmeisesti tuotetta on olemassa eri kokoja.

  Asiaton arvostelu? Ilmoita!

Viimeisimmät arvostelut

 • Plasto, Kellukkeet, Delfiini, Punainen
  Lekmer-asiakas
  5/5
  0 henkilöt oli sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi
  Lupaukset pidettiin

  Tilaamani tuote oli juuri sellainen kuin pitikin. Tuotteen toimitus hoidettiin aivan kuten luvattiin. Kiitos! :)

  Asiaton arvostelu? Ilmoita!
Näytä useampia arvosteluja

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Plasto Näytä kaikki tuotteet

Me Lekmer.fi -verkkokaupassa olemme ylpeitä Plasto-jälleenmyyjiä. Yritys valmistaa jykeviä ja kestäviä muovituotteita ulko- ja sisäleikkeihin. Täältä löydät jännittäviä tuotteita lapsille puolen vuoden iästä eteenpäin. Meillä on mahdollisuus tarjota paljon tuotteita Plaston valikoimasta sisältäen kaikkea kävelykärryistä ja vauvakeinuista aina leikkitraktoreihin ja sanko-lapio-yhdistelmiin. Värikkäät tuotteet tekevät leikeistä entistäkin hauskempia sekä kotona että ulkona leikkipuistossa. Plasto tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ja kestäviä muovituotteita, esim. Plasto-traktorin. Anna lapsesi keksiä mielikuvituksellisia leikkejä, nämä tukevat tuotteet kestävät nimittän myös ulkona ajamisen ja leikkimisen. Kenties lapsi voi kuormata hieman soraa etukuormaajan kauhaan, leipoa hiekkakakun värikkäillä muoteilla tai keinua luotettavassa, turvallisessa vauvakeinussa. On kenties hyvä tietää, että kaikki Plasto-lelut kestävät pesun astianpesukoneessa, joka on yksinkertainen tapa raikastaa nämä lelut, joilla lapset haluavat mielellään leikkiä usein ja joka paikassa. Opetteleeko lapsesi juuri uimaan? Muoviset kellukkeet, jotka kiinnitetään selkään, tekevät siitä hieman helpompaa alussa. Niitä on tarjolla eripainoisille lapsille. Suomalainen Plasto valmistaa muovisia leluja lapsille kuuden kuukauden iästä lähtien aina noin kahdeksaan ikävuoteen saakka. Meillä Lekmer.fi -verkkokaupassa on laaja valikoima näitä Plaston kestäviä leluja, jotka ovat hauskoja leikkikumppaneita lapsille. Lelut kestävät koviakin otteita ja jatkuvaa käyttöä, aivan kuten lasten lelujen tulisikin. Esimerkiksi traktorilla leikkimällä lapsi oppii, mikä on maanviljelijä, joten kerrothan lapselle, kuinka maata viljellään ja kuinka traktoria voidaan käyttää. Lapset ovat viihtyneet useiden sukupolvien ajan klassisten lelujen kuten ämpärin ja lapion kanssa ja nämä tuotteet ovat varmasti arvostettuja lahjoja - ämpäriinhän mahtuu niin paljon kaikenlaista! Lelut ovat ajattomia ja vain mielikuvitus asettaa rajoja niiden käytölle.