Lekmer logo

PLAYGRO, Kylpylelu, Batch Play Gift Pack

4 (1) Arvostele
PLAYGRO, Kylpylelu, Batch Play Gift Pack PLAYGRO, Kylpylelu, Batch Play Gift Pack
€ 21,90
(Ovh. € 21,90)
365 päivän avokauppa
Osta nyt, maksa maaliskuussa
Löytyy varastosta
Visa butikslager

Tee kylpyhetkestä vedenalainen seikkailu ja hauska leikkihetki, jota lapsi odottaa! Anna veneiden ja ankan keinua veden pinnalla, selaa vedenkestävää kirjaa tai ruiskuta vettä hauskalla mustekalalla. Pakkauksessa on seitsemän eril... Näytä tuotekuvaus

Tee kylpyhetkestä vedenalainen seikkailu ja hauska leikkihetki, jota lapsi odottaa! Anna veneiden ja ankan keinua veden pinnalla, selaa vedenkestävää kirjaa tai ruiskuta vettä hauskalla mustekalalla.

Pakkauksessa on seitsemän erilaista lelua, jotka kestävät vettä eivätkä sisällä irrallisia osia. Lelut soveltuvat 6 kk alkaen.
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Tuotteen kuvaus

Tee kylpyhetkestä vedenalainen seikkailu ja hauska leikkihetki, jota lapsi odottaa! Anna veneiden ja ankan keinua veden pinnalla, selaa vedenkestävää kirjaa tai ruiskuta vettä hauskalla mustekalalla.

Pakkauksessa on seitsemän erilaista lelua, jotka kestävät vettä eivätkä sisällä irrallisia osia. Lelut soveltuvat 6 kk alkaen.

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
PLAYGRO

Artikkelinumero:
8092454-0000

Tags:
Kylpylelut, 0-5 v., 20-30

Energy label ×

Arvostelut

PLAYGRO, Kylpylelu, Batch Play Gift Pack

Arvostelu josta oli eniten apua

 • Lekmer-asiakas
  4
  0 henkilöt oli sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi
  Ihana kirja

  Kaikki lelut pakkauksessa hyviä. Kirja on suosituin sitä luetaan monta kertaa päivässä ( ei kylvyssä)

  Asiaton arvostelu? Ilmoita!

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

PLAYGRO Näytä kaikki tuotteet

On olemassa erittäin hyviä välineitä, joilla edistää todella pikkuisten kehitystä. Kun kyseessä on pedagogisten työkalujen ostaminen vauvaa varten, Playgron tuotteet ovat todella hyvä vaihtoehto. Yli 93 maassa toimiva Playgro tekee maailmanlaajuista työtä perheen pienimpien kehityksen eteen. Tuotemerkillä on hyvin muotoiltuja tuotteita sekä leikkiin että lepoon, tutustu valikoimaan meillä. Yksi suosituimmista tuotteista lapsen kehityksen stimuloimiseen on hyvinvalmistettu puuhamatto. Tarjoamme Playgron valikoimasta useita eri vaihtoehtoja, jotka kaikki keskittyvät juurikin vauvan kehitykseen. Korkean laatunsa, mukavien materiaaliensa ja turvallisten standardiensa ansiosta Playgron kehittävät lelut ovat aina todella hyvä valinta. Upeiden, pienimmille tarkoitettujen puuhamattojen lisäksi yrityksellä on laaja valikoima joka tilaisuuteen sopivia leluja, joissa on kuitenkin keskitytty lastenvaunuihin. Lastenvaunuja varten on nimittäin tarjolla kunnioitettava valikoima vaunuleluja, jotka on muotoiltu kiinnittämään pienten lastenvaunukyytiläistemme huomio ja stimuloimaan heitä. Hauskoine muotoiluineen ja mukavine materiaaleineen, jotka kestävät nykimistä, heiluttamista ja puremista, nämä huolellisesti valmistetut, riippuvat lelut ovat kuin tehtyjä ehdottomiksi huippusuosikeiksi lastenvaunuretkillä. Me Lekmer.fi -verkkokaupassa olemme keränneet suuren määrän tämän pedagogisen leluvalmistajan leluja. Playgro-jälleenmyyjänä meillä on mahdollisuus tarjota sen iloisenvärisiä vauvatuotteita tyytyväisille asiakkaillemme netissä. Riippumatta siitä, etsitkö riippuvaa ärsykettä lastenvaunuihin vai puuhalelua, löydät tältä australialaiselta yritykseltä ihania vaihtoehtoja. Tarjolla on lisäksi hyvinvalmistettuja ja uskomattoman suloisia pehmoleluja, jotka myös toivovat tulevansa huippusuosikeiksi. Yrityksen puuhamatot ovat maailmankuuluja ja niitä on saatavilla useana eri mallina sopiakseen juuri sinun lapsesi tyyliin ja makuun. Mattoja on tarjolla sekä turvareunuksella varustettuna että ilman, samoin kuinmobileissa on eri tavoin toteutettuja leluja. Todellinen suosikkituote on merkin oma versio, jossa on mahtava, pehmeistä ja mukavista materiaaleista valmistettu matto ja toisensa risteävät lelukaaret, joissa on stimuloivia leluja pienen ryömijän huomion kiinnittämiseksi.