Lekmer logo

Skip Hop, Kylpylelu, Zoo, Sukellusvene, Apina

0 (0) Arvostele
Skip Hop, Kylpylelu, Zoo, Sukellusvene, Apina Skip Hop, Kylpylelu, Zoo, Sukellusvene, Apina
€ 17,90
(Ovh. € 17,90)

Voit seurata tilannetta täyttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kohtaan. Saat meiltä sähköpostiisi viestin heti kun tuotetta voi taas tilata.

Väliaikaisesti loppu.
Visa butikslager

Skip Hopin Zoo Sukellusvene ja apina on kiva kylpylelu! Anna apinan sukeltaa vedenalaiseen seikkailuun sukellusveneensä kyydissä. Vedä narusta saadaksesi venettä liikuttavan potkurin käyntiin.... Näytä tuotekuvaus

Skip Hopin Zoo Sukellusvene ja apina on kiva kylpylelu! Anna apinan sukeltaa vedenalaiseen seikkailuun sukellusveneensä kyydissä. Vedä narusta saadaksesi venettä liikuttavan potkurin käyntiin.
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Tuotteen kuvaus

Skip Hopin Zoo Sukellusvene ja apina on kiva kylpylelu! Anna apinan sukeltaa vedenalaiseen seikkailuun sukellusveneensä kyydissä. Vedä narusta saadaksesi venettä liikuttavan potkurin käyntiin.

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Skip Hop

Artikkelinumero:
8077470-0000

Tags:
Kylpylelut, 0-5 v., 10-20

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Skip Hop Näytä kaikki tuotteet

Oletteko juuri saaneet perheenlisäystä? Skip Hop uusille vanhemmille on sarja laatutuotteita, jotka sopivat niille, jotka arvostavat käytännöllisyyden ja designin hyvää yhdistelmää. Palkitun suunnittelijan suunnittelema Skip Hop tarjoaa kaikkea laukuista ja pöytätableteista eväsrasioihin, jotka sopivat sekä lapsille että aikuisille. On olemassa runsaasti käytännöllisiä laukkuja, mutta vain muutamia sellaisia, jotka ovat sekä käytännöllisiä että tyylikkäitä samaan aikaan. Valikoi ja valitse omasi monista Skip Hopin hyvin suunnitelluista tuotteista, joissa kaikissa on ainutlaatuinen design ja värikäs painatus, joka vetää huomion puoleensa. Osta tyylipuhdas hoitolaukku, joka sopii lookiisi tai sijoita luotettavaan reppuun. Valikoimasta löydät kaiken puuhamatoista säilytyskoreihin. Skip Hopin puuhamatoista on tullut todella suosittuja ja ne ovatkin tutustumisen arvoisia. Äläkä unohda viimeistellä mahtavalla valaisimella, joka valaisee lapsen huoneen ja luo mukavan tunnelman. Käytä Skip Hopia lapsen elämän alkuaikoina ja jatka vuosia kestävien laatutuotteiden ostamista. Tuotemerkin laaja valikoima takaa, että sinun on yksinkertaista ostaa mm. Skip Hop -puuhamatto, tyylikkäitä yövaatteita tai Skip Hop -yövalaisin ja luoda niillä toistuva teema kotiisi. Lekmer.fi -verkkokaupasta löydät netistä laajan valikoiman Skip Hopia, tunnettua tuotemerkkiä, joka starttasi 2000-luvun alussa ja on sen jälkeen saanut kiitosta maailmanlaajuisesti. Näiden vauvoille ja lapsille tarkoitettujen tuotteiden takana on newyorkilainen Ellen Diamant, joka on vastaanottanut palkintoja designin ja ainutlaatuisten ratkaisujen yhdistelmistään. Hän aloitti hoitolaukkusarjalla, mutta tarjoaa tätä nykyä laajan valikoiman lämpöpusseja, pöytätabletteja, vaatteita ja säilytystuotteita, jotka kaikki kantavat hänen nimeään.