Lekmer logo

Swimpy, UV-teltta XL

0 (0) Arvostele
€ 37,90

Swimpyn tilava UV-teltta XL-kokoa. Teltassa on kolme telttakeppiä sekä neljä kiinnitystappia. Mukana kuljetuspussi, jossa näppärä kantokahva. - UV-suoja 30+ - Koko: 210 x 115 x 115 cm... Näytä tuotekuvaus

Swimpyn tilava UV-teltta XL-kokoa. Teltassa on kolme telttakeppiä sekä neljä kiinnitystappia. Mukana kuljetuspussi, jossa näppärä kantokahva.

- UV-suoja 30+
- Koko: 210 x 115 x 115 cm
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Muita Lekmer-asiakkaita kiinnosti myös

Tuotteen kuvaus

Swimpyn tilava UV-teltta XL-kokoa. Teltassa on kolme telttakeppiä sekä neljä kiinnitystappia. Mukana kuljetuspussi, jossa näppärä kantokahva.

- UV-suoja 30+
- Koko: 210 x 115 x 115 cm

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Swimpy

Artikkelinumero:
34-9018

Tags:
UV-teltat & UV-suojat, 0-8 v., 30-50

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Swimpy Näytä kaikki tuotteet

Suojaa lapset auringolta Swimpyn UV-puvuilla, joiden kuvioinnissa on lasten suosikkeja. Swimpyn vaatteet on tehty uimista ja leikkiä varten ja ovat siksi sekä kestäviä että mukavia. Leikkivätpä lapset sitten hiekassa tai vedessä, heidän herkkä ihonsa tarvitsee suojaa auringon UV-säteiltä. Aurinkosuojavaatteiden ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia aurinkosuojakertoimen vaikutuksen loppumisesta saatikka vaarallisista aineista. Etsitkö upeaa lasten UV-pukua tai muita varusteita lomalle? Kaikki Swimpyn UV-vaatteet, Swimpyn UV-paidasta aina hattuun ja kenkiin, ovat väreiltään upeita ja cooleja. Tarjolla on monipuolinen valikoima erilaisia painatuksia, joten sinun ja lapsesi on helppo löytää oma suosikkinne. Tarvikevalikoimasta löydät taas mm. Swimpy-kellukkeita, UV-kenkiä ja aurinkolaseja. UV-teltta taas on erityisen hyvä kaikista pienimmille. Swimpy tarjoaa kaikkea, mitä tarvitaan, jotta lapsesi viettäisi aikaa auringonpaisteessa hauskasti ja turvallisesti. Vaatteissa käytetyillä materiaaleilla on sertifioitu UV-suoja niin kauan, kuin vaatteet ovat ehjät. Tietysti valmistuksessa ei ole myöskään käytetty vaarallisia aineita. Swimpyn aurinkosuojavaatteilla auringossa oleskelu on sekä hauskaa että turvallista. Lekmer.fi on ylpeä siitä, kuinka helppoa uimavaatteiden ostaminen netistä onkaan nykyään. Hauskoista motiiveista kuten Bamse, Disney Minnie Mouse, Disney Jake ja merirosvot, Disney Pixar Autot vain muutamia mainitaksemme - lapsesi löytää helposti oman suosikkinsa! Upean ja fiksun designinsa ansiosta Swimpyn uima- ja UV-vaatteista on nopeasti tullut vanhempien suosikkeja. Sisäänrakennetulla 50+ -aurinkosuojakertoimellaan ne suojaavat lapsiasi auringolta ilman, että sinun täytyy altistaa heitä tarpeettomille kemikaaleille. Swimpyn vaatteet eivät haalistu auringossa ja kuivuvat nopeasti. Kestävien, vahvojen materiaaliensa ansiosta vaatteet kestävät monia hauskoja ja aktiivisia tunteja vedessä ja ovat mukavia märkinäkin. Osta ne settinä tai yhdistele oman mielesi mukaan!