Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä
Lekmer logo

Vesileikit ja UV-suoja

Vesi viehättää kaikkia lapsia. Resepti riemastuttavaan leikkiin on naurettavan helppo: käynnistä sadettaja, täytä allas tai suuntaa rannalle ja riemu on taattu! Ongelmana voi sitä vastoin olla miten vesileikit saa loppumaan.

Meiltä löydät suuren valikoiman erilaisia vesileluja – kaikki mitä tarvitaan kesän ilontäyteisiin leikkihetkiin!

Vesileikit pihalla

Vesileikkejä varten ei tarvitse poistua omalta pihalta. Tutustu verkkokauppamme valikoimassa oleviin ammeisiin ja puhallettaviin altaisiin – näiden avulla pääset jo pitkälle. Täytä vedellä, varusta lapset ämpärein ja lapioin, ja leikki alkaa kuin itsestään!

Meiltä löydät myös monipuolisen valikoiman pyyhkeitä ja kylpytakkeja, joihin on ihana kietoutua läiskyttelyn jälkeen.

Vesileikit rannalla

Jos mukana on isompia, jo uimataitoisia lapsia, kannattaa rannalle varustautua snorkkelein ja uimalasein. Lapsille tarjoutuu oiva tilaisuus tutustua vedenalaiseen elämään.

Pienemmille, vielä uimataidottomille lapsille valikoimassamme on paljon erilaisia uima-apuja, mm. suosittuja käsivarsikellukkeita. Näin perheen pienimmätkin pääsevät nauttimaan veden iloista hauskalla ja turvallisella tavalla.

Muista: Leikittepä sitten pihalla tai rannalla, tulee auringolta suojautua kunnolla. Keskikesän polttava aurinko voi vahingoittaa lapsen herkkää ihoa jo puolessa tunnissa. Lapsen iho kannattaa suojata suojavoitein tai, jos mahdollista, vaatetuksella!

Tutustu laajaan valikoimaamme hyväksyttyjä UV-suojavaatteita. Kun lapsi on turvassa auringon haitallisilta säteiltä, voit itsekin rentoutua ja antaa pienten nauttia vesileikeistä.

81 tuotetta
81 tuotetta