Gulliver Lenkkarit, Softshell, Vedenpitävä, Blue

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Gulliverin modernin ilmeen omaavat lenkkarit. Kevyt ja joustava softshell kestää hyvin sekä tuulta että vettä. Pohja vaimentaa iskuja ja antaa hyvän tuen jalalle. Tossuissa on joustavat nauhat, jotka on helppo kiristää. Lisäksi tarranauhakiinnitys sekä näppärä vetolenkki kannassa. Gulliverin softshelltossuissa on kivannäköinen muotoilu sekä neonväriset ja heijastinkankaiset yksityiskohdat.

- Vedenpitävät
- Joustavat nauhat
- Säädettävä tarranauha
- Vetolenkki
- Heijastinyksityiskohdat

Materiaali: Softshell

Vinkki!
Kengän koko perustuu kengän sisämittaan. Oikean koon valitsemiseksi mittaa lapsen jalan pituus. Aseta paperi lattialle seinän viereen ja lapsen jalka paperille kantapää seinää vasten. Varmista, että lapsen paino jakaantuu tasaisesti jaloille, ja että lapsi ei nojaa seinään. Merkitse paperiin jalan pisin kohta. Mittaa lopuksi viivaimella merkin etäisyys paperin reunasta.

Koska lapsen jalka kasvaa vauhdilla, kannattaa valita hieman lapsen jalkaa suurempi koko. Kasvuvaran tarve erilaisissa kengissä:
Sandaalit: 10-15 mm
Nilkkurit/saappaat: 15-20 mm
Kävelykengät: 10-15 mm
Urheilujalkineet: 10-15 mm
Talvikengät: 15-20 mm
Ensiaskelkengät: 15 mm
Sisätossut: 10-15 mm

Lapsen jalan kasvuvauhti keskimäärin:
1?2-vuotiaat: 20 mm/v.
2?3-vuotiaat: 15 mm/v.
3?11-vuotiaat: 10 mm/v.
  • Artikkelinumero L-0034432-1003

Toimitus

Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy seurantanumero. Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää useamassa paketeissa.
Haluatko tietää lisää toimituksesta?  Paina tästä.

Palautus

Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? Paina tästä.