Babyjogger Matkarattaat, City Tour, Cobalt

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Baby Joggerin kompaktit City Tour -rattaat ovat sekä laadukkaat että tukevat. Mainiot matkarattaat pieneen tilaan taittuvien, kompaktien matkarattaiden luokassa. Baby Joggerin tähän mennessä pienin malli City Tour taittuu näppärästi kasaan ja kulkee mukaan matkalle kuin matkalle! Laadukas ja tukeva City Tour pärjää paitsi matkarattaina loistavasti myös jokapäiväisissä menoissa niin päiväkotiin, ostosreissulla kuin kaupungilla.

Runko
City Tour -rattaissa on osittain hitsattu runko, jonka ansiosta rattaat ovat luokkansa tukevampia. Rattaiden enimmäiskuormitus on peräti 28,7 kg ja se soveltuu 6 kk alkaen aina n. 4-vuotiaaksi asti. Runkoon voi tarvittaessa kiinnittää erilaisia tarvikkeita kuten mukipidikkeen ja sadesuojan.

Istuinosa
Rattaissa on tilava ja pehmustettu istuin, jonka ansiosta lapsi matkaa aina mukavasti. Leveä selkänoja voidaan kallistaa lepoasentoon. Selkänojan kallistusta säädetään takana olevalla näppärällä hihnalla. Kuomu on kulutuksenkestävää nylonkangasta, jossa aurinkosuojakerroin 50+ sekä erityinen, auringon voimakkailta säteiltä suojaava aurinkolippa edessä. Kuomussa on myös ilmanvaihtoa tehostava aukko, jonka kautta sinulla on näköyhteys lapseesi kävelyn aikana.

Rattaat on helppo taittaa kokoon – täydellistä kun olette liikkeellä! Baby Joggerin innovatiivinen kasausmekanismi "Quick Fold Technology" toimii City Tourissa helposti työntöaisassa olevaa nappia painamalla. Rattaissa on kuljetuslukitus turvalliseen kuljetukseen.

Säilytys
Istuimen alla on tilava tavarakori, jossa kaikki tarvittava on helposti käden ulottuvilla. City Tourin mukana tulee yhteensopiva kuljetuslaukku, jossa kantokahvat ja olkahihnat helppoon kantamiseen.

Työntöaisa
City Tourissa on kiinteä, kumipäällysteinen työntöaisa, joka takaa tukevan ja miellyttävän otteen työntäjälle.

Pyörät
City Tourissa on puhkeamattomat pyörät sekä edessä että takana. Edessä 5" pyörät, takapyörien koko on 6". Voit valita pidätkö etupyörät kääntyvinä vai lukittuina. Rattaissa on jousitus sekä etupyörissä että takapyörissä. Rattaat ohjautuvat helposti suoraan ja niissä on hyvä kiertojäykkyys.

Paino ja enimmäiskuormitus
Rattaiden paino: 6,5 kg
Istuinosan enimmäiskuormitus: 20,5 kg
Tavarakorin enimmäiskuormitus: 7 kg
Selkänojan takaosan enimmäiskuormitus: 1 kg
Enimmäiskuormitus: 28,7 kg

Koko
Leveys: 45 cm
Pituus käyttöasennossa: 91 cm
Korkeus käyttöasennossa: 98 cm
Koko kokoontaitettuna: 56 x 23 x 45 cm
  • Artikkelinumero 178557
  • Turvallisuus

Toimitus

COVID-19: n nykyisten olosuhteiden vuoksi voi kestä lähetyskumppaniemme paketin kuljetuksessa muutaman lisäpäivän. Kiitämme kärsivällisyydestäsi ja ymmärrystäsi mahdollisista viivästyksistä ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset yhden työpäivän kuluessa.
Tämän jälkeen toimitus kestää 2-4 työpäivää Postilla ja 1-2 työpäivää Budbeella Helsinkiin.
Jos tilaat tuotteen suoraan toimittajalta, kuljetus on 7-14 työpäivää.
Kuljetusyhtiö ottaa teihin yhteyttä toimitusta varten.
Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää eri paketeissa.

365 päivän avoin ostos!
Tarjoamme asiakkaillemme 365 päivän avoimen oston alkuperäispakkauksessa oleville tuotteille.
Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 365 päivän kuluessa, kunhan tuotteet eivät ole vaurioituneet ja ovat alkuperäispakkauksessaan.
- Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, joka alkaa päivästä, jolloin tuote saapui sinulle.
- Turvallisuussyistä peruutusoikeus tai avoin kauppa ei koske asennettuja rattaita ja autonistuimia.
- Terveys- ja hygieniasyistä emme hyväksy esimerkiksi alusvaatteiden, tuttien, vauvanpullojen, imteyslaitteiden ja hiustarvikkeiden palautuksia. (Poikkeuksia voidaan tehdä imetysliivien kanssa.)
Oletko hävittänyt palautuslomakkeen? Kysy apua uuden saamiseksi asiakaspalvelustamme!
Palauta kaikki alkuperäispakkaukset ja tarvittaessa merkin laput.
Haluatko tietää lisää FAQ? Paina tästä.

HUOM!  Asiakkaana vastaat paketin saapumisesta perille. Lähettäessä huomioi paketin tunnus sekä pidä lähetyksen kuitti tallessa.

Palautusosoite:

Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping
Sweden Ruotsi