NG Babyn kivannäköinen koriste lastenhuoneeseen. Luo harmonista tunnelmaa lastenhuoneeseen kauniilla viirinauhalla. Viirinauha on 3 metriä pitkä ja sen materiaalina on kestävä ja luonnollinen pellava. Yhdistä viirinauha muihin NG Babyn sisustustuotteisiin. Viirinauha on osa Mood-tuotesarjaa, josta voit lukea lisää alla.

Materiaali:
Pellava

NG Baby Mood -tuotesarja on sinulle, joka haluat tarjota lapsellesi parasta. Sarjan tuotteet ovat 100 % pellavaa, joka luo huoneeseen pehmeän ja miellyttävän tunnelman. Pellava on elävä luonnonmateriaali, jolla on paljon hyviä ominaisuuksia ja jonka kulutuksenkestävyys on huippuluokkaa. Kangas on lämpötilaa säätelevä, mikä tarkoittaa, että se lämmittää kylmällä ja viilentää lämpimällä. Täydellinen materiaali, kun halutaan luoda rauhallinen ja harmoninen sisustus lastenhuoneeseen. Tuotesarjan väripaletti sisältää rauhallisia, maanläheisiä värejä, joissa silmä voi levätä virikkeitä täynnä olevan päivän jälkeen. Tee lastenhuoneesta rauhoittava keidas, jossa lapsi voi levätä ja kerätä voimia uusiin seikkailuihin.
Kaikki sarjan tuotteet voi pestä 40 asteessa.
  • Artikkelinumero L-8081218-0000
  • Turvallisuus
  • Material Linne

Toimitus

Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy seurantanumero. Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää useamassa paketeissa.
Haluatko tietää lisää toimituksesta?  Paina tästä.

Palautus

Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? Paina tästä.