Nasfrida Nenänniistäjä

Lisää toivelistaan
(1)
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Pienet lapset eivät osaa niistää nenäänsä ja se häiritsee unta, ravinnonsaantia sekä lapsen ja muun perheen yleistä hyvinvointia. NäsFrida Nenänniistäjä on ratkaisu, joka auttaa sinua niistämään lapsesi nenän nopeasti ja yksinkertaisesti.

NäsFrida on korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäreiden kehittämä ja tuottama. Se täyttää kaikki turvallisuuden ja hygienian vaatimukset, mitä tulee sekä lapseen että käyttäjään. Nenänniistäjä ei ärsytä herkkiä limakalvoja lapsen nenässä. Lastenlääkäreiden ja neuvoloiden suosittelema.

NäsFridan arvioimiseksi tehtiin tutkimus, johon osallistui 43 lasta, seuraavien toimesta: korva-, nenä- ja kurkkutautienpoliklinikka Malmön yliopstollisessa sairaalassa (MAS), Slottstadens Lääkäriryhmä Malmössa ja BVC Södertull Lundissa (42:lla lapsista oli selvä nenän tukkoisuus). Suurimmalle osalle lapsia (34 kpl) käytettiin NäsFrida-Nenänniistäjää enemmän kuin 3 kertaa vuorokaudessa, muun muassa ennen jokaista ateriaa, ennen lapsen nukkumaanmenoa ja hänen herätessään yöllä. 40 lapsen vanhemmista 37 paria piti niistäjän käyttöä erittäin positiivisena. Käytön aikana ei todettu mitään komplikaatioita.

Kliiniset testit osoittavat NäsFridan käytön vähentävän nenän tukkoisuutta. Parantavan unta ja lisäävän ruokahalua. NäsFrida on niin tehokasta, että nuhatippojen tarve vähenee.

Käyttö:
1. Laita lapsi hoitopöydälle tai vuoteelle kasvot ylöspäin. Voit myös pitää lasta sylissäsi istuessasi.
2. Laita NäsFridan punainen suutin suullesi ja putken aukko tiiviisti lapsen sieraimeen. Pidä toisella kädelläsi lapsen pää paikallaan.
3. Ime tarvittavalla voimalla. Jos räkä on paksua tai kuivunutta, käytä keittosuolaliuosta ja ime sen jälkeen puhtaaksi. Sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä, että saat räkää tai bakteereja suuhusi, sillä suodatin suojaa räkää ja bakteereja vastaan.
4. Puhdista NäsFrida joka käytön jälkeen. Irrota sininen putki ja huuhtele se lämpimällä vedellä ja astianpesuaineella, anna putken kuivua. Vaihda suodatin ja laita putki takaisin paikalleen. Kuulet napsahduksen, kun yhdistät putken siniseen korkkiin.

Niistäjän mukana tulee kosteutta imeviä hygieniasuodattimia ja ne tulee vaihtaa joka käytön jälkeen. NäsFrida säilytetään erityisesti suunnitellussa rasiassa, jossa myös suodattimet voidaan säilyttää poissa lasten ulottuvilta. Suositellaan 0-3-vuotiaille lapsille.
  • Artikkelinumero N-765
  • Turvallisuus

Toimitus

COVID-19: n nykyisten olosuhteiden vuoksi voi kestä lähetyskumppaniemme paketin kuljetuksessa muutaman lisäpäivän. Kiitämme kärsivällisyydestäsi ja ymmärrystäsi mahdollisista viivästyksistä ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset yhden työpäivän kuluessa.
Tämän jälkeen toimitus kestää 2-4 työpäivää Postilla ja 1-2 työpäivää Budbeella Helsinkiin.
Jos tilaat tuotteen suoraan toimittajalta, kuljetus on 7-14 työpäivää.
Kuljetusyhtiö ottaa teihin yhteyttä toimitusta varten.
Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää eri paketeissa.

365 päivän avoin ostos!
Tarjoamme asiakkaillemme 365 päivän avoimen oston alkuperäispakkauksessa oleville tuotteille.
Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 365 päivän kuluessa, kunhan tuotteet eivät ole vaurioituneet ja ovat alkuperäispakkauksessaan.
- Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, joka alkaa päivästä, jolloin tuote saapui sinulle.
- Turvallisuussyistä peruutusoikeus tai avoin kauppa ei koske asennettuja rattaita ja autonistuimia.
- Terveys- ja hygieniasyistä emme hyväksy esimerkiksi alusvaatteiden, tuttien, vauvanpullojen, imteyslaitteiden ja hiustarvikkeiden palautuksia. (Poikkeuksia voidaan tehdä imetysliivien kanssa.)
Oletko hävittänyt palautuslomakkeen? Kysy apua uuden saamiseksi asiakaspalvelustamme!
Palauta kaikki alkuperäispakkaukset ja tarvittaessa merkin laput.
Haluatko tietää lisää FAQ? Paina tästä.

HUOM!  Asiakkaana vastaat paketin saapumisesta perille. Lähettäessä huomioi paketin tunnus sekä pidä lähetyksen kuitti tallessa.

Palautusosoite:

Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping
Sweden Ruotsi