NUKin First Choice+ nokkapullo 150 ml pehmeine, läikkymättömine ja silikonista valmistettuine juomanokkineen helpottaa siirtymistä itsenäiseen juomiseen. NUK Anti-Colic Air System tasapainottaa pulloon syntyvää tyhjiötä, estää ilman kulkeutumista lapsen vatsaan ja auttaa siten ehkäisemään koliikkia. Pullossa on ergonomiset, liukumattomat kahvat, joista saa turvallisen ja mukavan otteen. Pehmeä juomanokka kestää pureskelua ja on varustettu luonnollisen virtauksen antavalla uramaisella aukolla. Pullossa on eritysleveä suuaukko, kierrerengas, suojalevy ja suojakorkki. Kaikki osat on helppo irrottaa toisistaan, mikä helpottaa pullon puhdistusta ja täyttöä. Valmistettu laadukkaasta polypropyleenimuovista (PP), joka ei sisällä lainkaan bisfenoleja, ftalaatteja eikä PVC:tä. Materiaali on kevyt, kestävä ja soveltuu tarvittaessa myös pakastamiseen. Nokkapullo sopii yhdisteltäväksi kaikkien NUK First Choice -tarvikkeiden kanssa. Soveltuu alk. 6 kuukauden ikäisille lapsille.

- Helpottaa itsenäiseen juomiseen siirtymistä
- Pehmeä, puremista kestävä juomanokka
- Helppo puhdistaa
- Ei sisällä bisfenoleja, ftalaatteja eikä PVC:tä
- Kevyt ja kestävä materiaali

NUKin tuotteet ovat vuodesta 2000 lähtien voittaneet maailmalla useita palkintoja. Merkin tuttipullot ja pullotutit on palkittu mm. korkeasta laadustaan, toimivuudestaan, ergonomisuudestaan ja muotoilustaan.
  • Artikkelinumero L-8120106-0000

Toimitus

Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy seurantanumero. Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää useamassa paketeissa.
Haluatko tietää lisää toimituksesta?  Paina tästä.

Palautus

Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? Paina tästä.