Osta nyt – maksa lokakuussa
Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä
Lekmer logo

Lastenhuoneen Outlet

Lastenhuoneen sisustaminen voi tulla varsin kalliiksi, varsinkin jos täytyy ostaa lastensänky, muita huonekaluja, säilytystarvikkeita ja muita sisustustarvikkeita, jotka tekevät huoneesta viihtyisän ja mukavan leikkejä varten. Lapsista on sitäpaitsi hauskaa saada jotain uutta – ja omaa – uuteen huoneeseensa.

Mutta, voit säästää satasia ostamalla fiksusti. Ja juuri näitä fiksuja ostoksia olemme koonneet tänne ale-osastollemme. Meillä on kaikkea lastenhuoneeseen alennetuilla hinnoilla ja hyvillä alennuksilla. Jos haluat hankkia sisustuksen pojan tai tytön huoneeseen uskomme että sinun kannattaa aloittaa outletistamme. Täällä teet löytöjä.

Jokaisen tuotteen alla näet, miten suuren alennuksen saat. Usein saat 10 ja 20 prosentin alennuksen, mutta toisinaan saatat saada tavaroita vielä halvemmilla hinnoilla. Katsele ympäriinsä, valitse mistä lapsesi tulee pitämään, ja hanki löytösi samantien netistä.

Lastenhuoneen sisustus ja tarvikkeet alennuksessa.

Kuten sanottu, outletistamme löydät useimmat huonekalut ja sisustustuotteet. Kaikkea mitä voit kuvitella tarvittavan lastenhuoneessa löytyy täältä, mutta salli meidän mainita vain muutamia suosikeistamme.

Usein puuttuu lastenhuoneesta hyvät säilytysratkaisut. Kimpsuilla ja kampsuilla on pikemminkin taipumus levittäytyä lattialle kuin pysyä paikoillaan. Suosittelemmekin, että tutustut säilytysratkaisuihimme, esimerkkeinä lipastot ja fiksut laatikot. Meillä on esimerkiksi usein tarjolla suuria legolaatikoita alennuksella – aina suosittu tuote.

Myös suosittuja tuotteita ovat matkasänkymme. Meillä on laaja valikoima, ja usein löydät halpoja sänkyjä myös täältä outletistamme. Mikäli haet jotain tiettyä huonekalua tai sisustustuotetta voit hakea niitä sivun yläosan valikosta. Sieltä löydät valaisimia, tekstiilejä, tapetteja ja kaikenlaisia huonekaluja lapsille.

Kaikilla on yhteinen nimittäjä: hinnat ovat tavallista halvempia!

323 tuotetta
323 tuotetta