Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä
Lekmer logo

Lelujen Outlet

Jos haet halpoja leluja ja alennettuja hintoja olet tullut oikeaan paikkaan. Leluosastollamme on aina tarjolla hauskoja ja hyviä leluja hinnoilla, joita on vaikea löytää muualta. Käväise aina välillä katsomassa mitä tarjoamme, ei ehkä ainoastaan joulun ja syntymäpäivien alla.

Voit usein tehdä todellisia löytöjä, ja alemyymäläämme tulee jatkuvasti uusia tuotteita. Eli, heti kun näet jotain sopivaa voit samantien tehdä tilauksen ja kääriä valmiiksi pakettiin kunnes seuraavan kerran on aika jakaa lahjoja.

Jokaisen tuotteen alla näet, miten paljon säästät. Toisinaan se on 10 %, toisinaan 20 %, toisinaan 30 %. Usein hintamme ovat vielä halvempia; voit ostaa leluja jopa alle puoleen hintaan! Kun olet liikkeellä leluostoksilla suosittelemme, että vierailet ensin täällä.

Leluale – tuotteemme

Koska olemme netin suurin lelukauppa ja myymme kaikkien suurten leluvalmistajien tuotteita, niin löydät useimmat näistä myös outletistamme. Riippumatta siitä mitä haet, on hyvinkin mahdollista että löydät sen meiltä halvempaan hintaan.

Esimerkiksi meillä on melkein aina Legoja alennuksella – pienimpien Duplo-palikoista uudempiin tuotteisiin kuten Star Wars ja Lego Friends -sarjoihin. Meillä on halpoja pelejä ja palapelejä, opettavaisia leluja alennettuun hintaan sekä halpoja polkupyöriä. Meiltä löydät myös nukkeja, nukkekoteja ja vauvojen leluja – halvemmalla kuin mistään muualta.

Kyllä, lista voisi jatkua vaikka kuinka pitkään. Käytä sivun ylälaidassa olevaa hakutoimintoa ja hae leluja merkin tai tyypin mukaan, näet sitten alennustuotteemme. Tutustu ja tee löytöjä!

350 tuotetta
350 tuotetta