Osta nyt – maksa lokakuussa
Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä
Lekmer logo

Outlet – Tuotteita lapsille ja vauvoille

Perheenlisäyksen saapuessa tarvitaan paljon uutta ostettavaa. Tarvitsette ehkä uudet lastenvaunut, autoon turvaistuimen, sitterin ja muita tuotteita, jotka helpottavat elämää vauvan kanssa. Kaikki, jotka ovat tällaisia hankintoja tehneet, tietävät että ne tulevat varsin kalliiksi.

Silloin onkin fiksua käydä tässä outletissa. Meillä on kaikkea, mitä lapsiperheet tarvitsevat – ja hinnoilla, joita tuskin löydät muualta. Riippumatta siitä mitä aiot ostaa, suosittelemme että katsot ale-osastoamme ensin. Jopa satasten säästöt ovat mahdollisia.

Jokaisen tuotteen alla näet, kuinka paljon olemme laskeneet sen hintaa. Voit tehdä löytöjä noin puoleen hintaan normaalista tarjonnastamme, ja muista lisäksi, että normaalihintamme ovat usein jo valmiiksi muita kauppoja edullisempia!

Lastentuotteiden ale – tuotteemme

Kuten sanottu, meillä on kaikkea, mitä tuoreiden lapsiperheiden täytyy ostaa. Esimerkiksi halpoja turvaistuimia muutamilta markkinoiden luotetuimmilta merkeiltä. Tilaa suoraan netistä, tienaat jo tässä vaiheessa useita kymppejä.

Jos sitten tarvitset lastenvaunut, meillä on usein laaja valikoima alennusosastollamme. Valikoimistamme löydät lepovaunuja, istumavaunuja, leporattaita, kaksosten vaunuja sekä lämpöpusseja ja muita tarvikkeita. Kaikki edullisin hinnoin ja upeilla alennuksilla.

Löydä oikea tuoteryhmä sivun ylälaidan valikosta. Sieltä löydät myös tuoleja ja sittereitä, imetystuotteita, tuttipulloja, turvavarusteita ja paljon muuta. Yksinkertaisesti edullisia ja hyviä tuotteita pienten lasten perheille.

194 tuotetta
194 tuotetta