Osta nyt – maksa lokakuussa
Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä
Lekmer logo

Lekmer Outlet

Löytöjä Lekmeriltä! Riippumatta siitä mitä etsit – sisustustuotteita, leluja tai vaatteita – löydät aina korkealaatuisia tuotteita reilusti alennetuilla hinnoilla outletistamme. Täällä on suuri tarjonta hyvähintaisia tuotteita, joita voit ostaa 20 % - 70 % alennuksella, suoraan netistä.

Lekmerillä on aina ale.

Koska olemme suurin leikkikalujen ja muiden lastentavaroiden kauppa, verrattuna sekä nettikauppoihin että perinteisiin liikkeisiin, meillä on myös suurin varastomyymälä. Täältä löydät suurten ja suosituimpien merkkien tuotteita hinnoilla, joita on vaikea päihittää.

Katso miten suuren alennuksen saat eri tuotteista. Alennamme hintoja reilusti. Joskus puoleen hintaan, ja joskus jopa halvemmalla!

Neljä outletiamme

Tehdäksemme vierailun ja todellisten löytöjen tekemisen sinulle helpoksi outleteissamme, olemme jakaneet ne neljän eri tuoteryhmän mukaan - neljään varastomyymälään, jos niin haluat sanoa. Napsauta niitä löytääksesi, mitä olet hakemassa:

Lelujen Outlet: Täältä löydät kaikkea legoista ja leikkiautoista rattikelkkoihin, nukkekoteihin ja polkupyöriin. Suurin osa tavallisen myymälämme tuoteryhmistä on edustettuna myös aleosastolla.

Vauvatuotteiden Outlet: Täältä löydät kaikkea, mitä perheen pienimmät tarvitsevat. Meillä on suuri valikoima halpoja lastenistuimia autoihin, lastenvaunuja sekä muita hyvähintaisia vauvatuotteita.

Lastenvaatteiden Outlet: Jos haluat lastenvaatteita halvalla, on ale-myymälämme täydellinen. Et ehkä tarvitse viimeisintä talvihaalarimallia, vaan sinulle riittää viime vuoden malli parempaan hintaan?

Lastenhuoneen Outlet: Täältä löydät kaiken huonekaluista ja lastensängyistä käytännöllisiin säilytysratkaisuihin, valaisimiin ja vuodevaatteisiin. Yksinkertaisesti kaikki tarpeellinen lastenhuoneeseen – vain hieman halvemmalla.

Uutiskirjeessämme parhaat tarjoukset

Täyteen pakattu uutiskirjeemme on toinen tapa löytää parhaat tarjoukset. Rekisteröidy uutiskirjettä varten sivun ylälaidasta, ja saat viestin aina kun meillä on epätavallisen suuria alennuksia.