BabyTemp Patja, Juniorisänky, 70 x 160 cm

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
BabyTempin juniorisänkyyn sopiva patja on valmistettu 100 % luonnonlateksista. Patjan päällinen on tenceliä. BabyTemp luo luonnonmukaiset edellytykset hyvälle unelle kiinnittäen erityistä huomiota turvallisuuteen, laatuun ja huolenpitoon.

Patja 100 % luonnonlateksia
Lateksilla on useita hyviä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen materiaalin patjoissa. Luonnonlateksin avoin solurakenne antaa materiaalin hengittää ja johtaa ylimääräisen lämmön pois. Lateksi myös muovautuu vartalon mukaan, mikä edistää verenkiertoa ja antaa ylivertaisen nukkumismukavuuden. Luonnonlateksi vaikuttaa painetta keventävästi ja tuntuu pehmeältä kestäen samalla kovaakin kuormitusta ja ollen pitkäikäinen materiaali. Lisäksi luonnonlateksi hylkii pölyä ja ehkäisee bakteerien ja pölypunkkien esiintymistä, minkä ansiosta se on erinomainen materiaali makuuhuoneeseen.

Patjan tencelpäällinen:
BabyTemp -patjanpäällinen on muotoonommeltu patjansuojus, joka on helppo vetää patjan päälle. Materiaali on pehmeämpää kuin silkki, viileämpää kuin pellava ja imukykyisempää kuin puuvilla. Tencelille tunnusomaista on sen erinomaiset kosteutta siirtävät ominaisuudet sekä kyky päästää kosteus lävitseen, mikä parantaa olennaisesti nukkujan mukavuutta.
Tencel® on luonnonmukainen materiaali, joka valmistetaan nopean kasvutahdin omaavien puulajien, mm. kestävän kehityksen mukaisilta viljelmiltä peräisin olevan eukalyptuksen selluloosasta. Valmistusprosessi on ympäristöä säästävä ja kierrätystä hyödyntävä. Tämän johdosta materiaalille on myönnetty EU:n ympäristöpalkinto European Award for the Environment sekä OekoTex Sustainability Award.

Täytteen materiaali: 100 % luonnonlateksi
Päällisen materiaali: tencel
Koko: 70 x 160 x 7,5 cm
Pesuohje: konepesu 60°C (Tencelin pesussa suositellaan pesupussin käyttöä kuidun kulumisen ehkäisemiseksi)
  • Artikkelinumero L-8081182-0000
  • Turvallisuus
  • Material Luomu Luomu-tag

Toimitus

COVID-19: n nykyisten olosuhteiden vuoksi voi kestä lähetyskumppaniemme paketin kuljetuksessa muutaman lisäpäivän. Kiitämme kärsivällisyydestäsi ja ymmärrystäsi mahdollisista viivästyksistä ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset yhden työpäivän kuluessa.
Tämän jälkeen toimitus kestää 2-4 työpäivää Postilla ja 1-2 työpäivää Budbeella Helsinkiin.
Jos tilaat tuotteen suoraan toimittajalta, kuljetus on 7-14 työpäivää.
Kuljetusyhtiö ottaa teihin yhteyttä toimitusta varten.
Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää eri paketeissa.

365 päivän avoin ostos!
Tarjoamme asiakkaillemme 365 päivän avoimen oston alkuperäispakkauksessa oleville tuotteille.
Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 365 päivän kuluessa, kunhan tuotteet eivät ole vaurioituneet ja ovat alkuperäispakkauksessaan.
- Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, joka alkaa päivästä, jolloin tuote saapui sinulle.
- Turvallisuussyistä peruutusoikeus tai avoin kauppa ei koske asennettuja rattaita ja autonistuimia.
- Terveys- ja hygieniasyistä emme hyväksy esimerkiksi alusvaatteiden, tuttien, vauvanpullojen, imteyslaitteiden ja hiustarvikkeiden palautuksia. (Poikkeuksia voidaan tehdä imetysliivien kanssa.)
Oletko hävittänyt palautuslomakkeen? Kysy apua uuden saamiseksi asiakaspalvelustamme!
Palauta kaikki alkuperäispakkaukset ja tarvittaessa merkin laput.
Haluatko tietää lisää FAQ? Paina tästä.

HUOM!  Asiakkaana vastaat paketin saapumisesta perille. Lähettäessä huomioi paketin tunnus sekä pidä lähetyksen kuitti tallessa.

Palautusosoite:

Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping
Sweden Ruotsi