BRIO Primo Black

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
BRIOn hieno Primo-turvakaukalo on suunniteltu turvaamaan vastasyntynyttä varmasti ja mukavasti. Lisäpehmusteet, jotka tukevat pienokaista, pehmeät täytteet ja kiinteä aurinkosuoja ovat pieniä mutta tärkeitä yksityiskohtia. Primo sisältyy myös BRIO Sing - ja BRIO Smile Travel System -kokonaisuuksiin. Integroitu kolmipistevyö, jonka voi säätää kolmelle eri korkeudelle lapsen koon mukaan.
Kaukaloa voi keinuttaa kantoaisan ollessa ylhäällä, mutta keinumisen voi estää laskemalla kantoaisan.
Ergonomisen kantoaisan avulla Primoa voi kantaa lähellä kehoa. 
Kankaan voi irroittaa ja pestä.
Asennus: Voidaan asentaa selkä menosuuntaan päin kaikille paikoilla, joissa on kolmipistevyö, mutta ei turvatyynyä (airbag). Jos käytössä on Isofix-kiinnitteinen BRIO Primo Base, voidaan turvakaukalo napsauttaa paikalleen nopeasti ja turvallisesti. Asennusohjeet voi lukea turvakaukalon käyttöoppaasta.
Turvallisuus: Korkeat sivut antava lisäsuojaa sivuttaiskolarissa. BRIO Primo on ECE R44 Rev 04 -hyväksytty enintään 13-kiloisille lapsille. 

Lisävarusteet: BRIO Base on kätevä lisävaruste, jolla BRIO Primon ja BRIO Go -turvakaukalon voi asentaa autoon erittäin turvallisesti istuimelle, jolla ei ole turvatyynyä (airbag). BRIO Base kiinnitetään helposti auton isofix-kiinnikkeisiin tai kolmipisteturvavöillä. Turvakaari, joka nojaa autonistuimen selkänojaan, sekä alla säädettävä turvajalka.
BRIO base ostetaan erikseen!

 ”Testin paras” luokassaan (marraskuu 2009) Saksan suurimman testauslaitoksen (Stiftung Warentest) turvakaukaloiden turvallisuustestissä.
  • Artikkelinumero 116459
  • Turvallisuus

Toimitus

Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy seurantanumero. Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää useamassa paketeissa.
Haluatko tietää lisää toimituksesta?  Paina tästä.

Palautus

Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? Paina tästä.