mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span" mce_fixed="1">Voittaja! Sebra Puuhamatto on Red Dot Award 2016 -palkinnon voittaja. Red Dot Award on kansainvälinen kilpailu, jossa lukuisat yritykset antavat tarkan asiantuntijaraadin arvioida tuotteitaan ja valita parhaan niistä. >

Tämä Sebran palkittu, tanskalaissuunnitteinen puuhamatto on rakennettu kaaren muotoon luoden lapsen ympärille turvallisen ilmapiirin. Puuhamatto on kehitetty stimuloimaan lapsen motorisia valmiuksia sekä kannustamaan leikkiin ja oppimiseen. Kaaressa riippuu kahdeksan sensorista lelua, joita lapsi voi tavoitella ja joihin tarttua. Leluihin kuuluu mm. peili, kaksi lintua ja sadepilvi pisaroineen. Nämä sensoriset lelut tarjoavat lapselle tilaisuuden harjoitella katseen kohdistamista ja stimuloivat lapsen tarvetta tutkia ympäristöään. Tuote on testattu EU-direktiivien mukaisesti ja täyttää alueen turvamääräykset. Sebra-puuhamatto viihdyttää lastasi ja sulautuu useimpiin koteihin tyylipuhtaan muotoilunsa ja pehmeiden värisävyjensä ansiosta.

- Luo turvallisen ilmapiirin lapsen ympärille
- Stimuloi lapsen motorisia valmiuksia
- Kannustaa leikkiin ja oppimiseen
- 8 sensorista lelua
- Tarjoaa lapselle tilaisuuden harjoitella katseen kohdistamista
- Tanskalainen, tyylipuhdas design, joka sopii useimpiin koteihin
- Testattu EU-direktiivien mukaisesti ja täyttää alueen turvamääräykset

Materiaali: puuta
Koko: 55 x 84 x 55 cm
  • Artikkelinumero 219732
  • Turvallisuus
  • Ikä One Size

Toimitus

Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy seurantanumero. Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää useamassa paketeissa.
Haluatko tietää lisää toimituksesta?  Paina tästä.

Palautus

Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? Paina tästä.