OK-baby Pyöränistuin, 10+ runkokiinnikkeellä, Säädettävä, Musta/harmaa

Lisää toivelistaan
(6)
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Tämä pyöränistuin on huippuluokkaa pienintä yksityiskohtaa myöden. Istuinpehmuste on vettähylkivä ja lämpöä kestävä, ja selkänojan voi säätää jopa seitsemään eri asentoon. Näppärän kahvan ansiosta aikuinen voi säätää selkänojaa lapsen istuessa istuimessa. Mukana käytännöllinen koodilukko, joka helpottaa istuimen siirtämistä pyörästä toiseen. Säädettävien jalkatukien ja kolmipistevyön ansiosta lapsi istuu istuimessa mukavasti. OK BABYn molemmat pyöränistuimet Body Guard ja 10+ menestyivät erinomaisesti ruotsalaisten Råd & Rön ja Vi föräldrar -lehtien pyöränistuintestissä. Lehdet testasivat 10 tavallisinta pyöränistuinta mitä tulee turvallisuuteen, kiinnitykseen, jalkasuojiin, kestävyyteen sekä istuimen tukevuuteen kaarteissa. OK BABYn istuimet sijoittuivat selkeästi ensimmäiselle ja toiselle sijalle kahdeksan pisteen erotuksella lähimpään kilpailijaan. Testitulokset julkaistiin Råd & Rön -lehden numerossa 7/2010 ja Vi föräldrar -lehden numerossa 12/2010. Max. kuormitus: 22 kg

OK Babyn 10+ -pyöränistuimen sisarmalli, Body Guard, valittiin vuonna 2010 testivoittajaksi ruotsalaisen Råd och Rönin testatessa lasten polkupyöränistuimia. 10+ -istuin sai lähes yhtä korkean arvosanan kuin Body Guard, mutta hieman matalampien sivusuojiensa ansiosta istuin ei kerännyt aivan täyttä pistepottia.
  • Artikkelinumero L-8001904-0000

Toimitus

Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy seurantanumero. Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää useamassa paketeissa.
Haluatko tietää lisää toimituksesta?  Paina tästä.

Palautus

Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? Paina tästä.