Superfit Sandaalit, Bill, Water Combi

Lisää toivelistaan
(2)
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Superfitin sandaalit denim-tyylistä puuvillakangasta. Sandaaleissa on ilmava puuvillapäällinen, jonka ansiosta jalka saa hengittää, joten kengät sopivat erinomaisesti lämpimiin kevät- ja kesäpäiviin. Tämä malli on kevyt, mutta tukee jalkaa silti hyvin. Sandaaleissa on vakaa pohja, tarranauhakiinnitys pitämässä kengän paikallaan ja vetolenkki, jonka ansiosta kengät on helppo ja nopea pukea.

Materiaali
Päällinen: tekstiiliä
Vuori: 100% puuvillaa
Ulkopohja: PVC

Vinkki!
Kengän koon määrittää sisämitta. Voit mitata lapsesi jalan löytääksesi oikean koon. Aseta seinää vasten paperi ja sijoita lapsen kantapää seinää vasten. Varmista, että lapsi varaa painoa tasaisesti kummallekin jalalle eikä nojaa seinään. Tee merkintä paperille jalkaterän kärkeen. Mittaa tämän jälkeen viivottimen avulla etäisyys paperin laidasta tekemääsi merkintään, niin saat lapsen kengän koon.

Lasten jalat kasvavat nopeasti ja voikin olla hyvä ostaa hieman lapsen jalkaa suuremmat kengät. Lisää kokoon tämän verran kenkiä valitessasi:
Sandaalit: 10-15 mm
Saappaat: 15-20 mm
Kävelykengät: 10-15 mm
Urheilukengät: 10-15 mm
Talvikengät: 15-20 mm
Ensiaskelkengät: 15 mm
Tohvelit: 10-15 mm

Lapsen jalat kasvavat keskimäärin seuraavasti:
Ikä 1-2 vuotta: 20 mm/vuosi
Ikä 2-3 vuotta: 15 mm/vuosi
Ikä 3-11 vuotta: 10 mm/vuosi
  • Artikkelinumero 195692
  • Turvallisuus
  • Material Bomull

Toimitus

Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy seurantanumero. Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää useamassa paketeissa.
Haluatko tietää lisää toimituksesta?  Paina tästä.

Palautus

Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? Paina tästä.