Hummel Sandaalit, Glitter, JR, Rose Dawn

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Hummelin vaaleanpunaiset, klassisen malliset Glitter Jr -sandaalit, joissa vaaleanpunaiset ja hopeansävyiset kimallekoristeet. Sandaaleissa on tarranauhalla kiinnitettävät, säädettävät remmit, jotka pitävät jalkineen napakasti jalassa ja antavat tukea kantapäälle. Paksu pohja vaimentaa tehokkaasti iskuja ja tuntuu mukavalta. Kannassa on pukemista ja riisumista helpottava vetolenkki. Hummelin Glitter Jr on käytännöllinen ja kesäisen ilmeen omaava sandaali, joka sädehtii kilpaa auringon kanssa.

Materiaali: polyuretaani

Vinkki!
Kengän koko perustuu kengän sisämittaan. Oikean koon valitsemiseksi mittaa lapsen jalan pituus. Aseta paperi lattialle seinän viereen ja lapsen jalka paperille kantapää seinää vasten. Varmista, että lapsen paino jakaantuu tasaisesti jaloille, ja että lapsi ei nojaa seinään. Merkitse paperiin jalan pisin kohta. Mittaa lopuksi viivaimella merkin etäisyys paperin reunasta.

Koska lapsen jalka kasvaa vauhdilla, kannattaa valita hieman lapsen jalkaa suurempi koko. Kasvuvaran tarve erilaisissa kengissä:
Sandaalit: 10-15 mm
Nilkkurit/saappaat: 15-20 mm
Kävelykengät: 10-15 mm
Urheilujalkineet: 10-15 mm
Talvikengät: 15-20 mm
Ensiaskelkengät: 15 mm
Sisätossut: 10-15 mm

Lapsen jalan kasvuvauhti keskimäärin:
1?2-vuotiaat: 20 mm/v.
2?3-vuotiaat: 15 mm/v.
3?11-vuotiaat: 10 mm/v.
  • Artikkelinumero 203508
  • Turvallisuus
  • Material PU

Toimitus

Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy seurantanumero. Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää useamassa paketeissa.
Haluatko tietää lisää toimituksesta?  Paina tästä.

Palautus

Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? Paina tästä.