Bumprider Seisomalauta, Musta/harmaa

Lisää toivelistaan
(5)
Hinta alkaen 79,90 EUR 79,90 EUR Väliaikaisesti loppu
Siirry kassalle
 • Artikkelinumero L-5002118-0000
 • Turvallisuus
Bumprider-seisomalauta sopii useimpiin vaunumalleihin. Tasapainottavan jousituksen ansiosta kyyti on pehmeää ja tasaista myös vaihtelevassa maastossa. Bumpriderissa on monipuolinen ja joustava kiinnitysjärjestelmä, jota voi soveltaa eri tavoin ja joka sopii kaikenlaisiin vaunumalleihin. Seisomalautaa voivat käyttää n. 2-5-vuotiaat lapset n. 20 kg asti. Bumpriderissa on kätevät pikakiinnikkeet, joiden ansiosta lauta on helppo kiinnittää vaunuihin. Työkaluja ei tarvita. Koska Bumprider sopii kaikkiin vaunumalleihin, ei uusiin vaunuihin tarvitse ostaa uutta seisomalautaa.

Arvostelut

 • 2 henkilöä olivat sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi

  Bumprider Seisomalauta

  Erittäin onnistunut ostos. Helppo asentaa ja kiinnittää rattaisiin. Riittävästi seisomatilaa neljävuotiaallekin. Kulkee hyvin syksyn lehtikasoissakin. Ainoa miinus kiinnityslenkistä, jolla lauta nostetaan ylös. Välillä sitä on todella hankala saada auki, joten olen harkinnut sen vaihtamista minikarabiiniin.

 • 0 henkilöä olivat sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi

  Bumprider connector Tavaramerkit

  Jos tuotteella on olemassa lisävaruste, se kannattaisi EHDOTTOMASTI mainita tuotteen ostamisen yhteydessä. ei niin että asiakas ensin tilaa tuotteen joka ei sovi käyttötarkoitukseen ilman lisävarustetta. esim : Bumprider connector Tavaramerkit: Bumprider, Artikkelinumero: 51291-98

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Parhaillaan tuotteita ei voi arvostella.