BABYBJÖRN esittelee uuden "The Woods Collection"-mallistonsa, joka on myynnissä vain rajoitetun ajan. Suositut klassikkotuotteet One-kantoreppu ja Balance-babysitteri tulevat myyntiin uusissa väreissä, jotka ovat saaneet innoituksensa kauniista ruotsalaisesta luonnosta.

Babysitteri Balance Soft on nyt saatavana erityisen pehmeällä puuvillajerseykankaalla, osana BABYBJÖRN Soft Selection -valikoimaa. Sitteri sopii käytettäväksi 2-vuotiaaksi asti. Balance Soft käy naurulla, joten paristoja ei tarvita!

Balance muuttaa lapsen omat liikkeet hauskaksi ja rauhoittavaksi keinunnaksi. Samalla lapsen tasapaino ja motoriikka saavat harjoitusta, ja sinulla on hetken aikaa vapaat kädet.

BABYBJÖRNin Balance Soft -sitteri on pehmeämpi ja modernimpi versio BABYBJÖRNin jo klassikoksi muodostuneesta sitteristä. Pehmeän kankaan ja pyöreiden muotojen ansiosta sitteri on kuin pieni, turvallinen pesä vauvallesi. Balance on helppo taittaa kokoon ja ottaa mukaan. Se voidaan säätää kolmeen eri käyttöasentoon - leikki, lepo ja uni.

Sopii vastasyntyneestä n. 2-vuotiaaksi asti (3,5-13 kg). Kangas on 100 % puuvillaa. Täyte 100 % polyesteriä. Lähimpänä lasta olevat tekstiilit on testattu ja hyväksytty vauvojen tuotteita koskevan luokan 1 Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti. Ne ovat vaarattomia lapsen herkälle iholle, eivätkä aiheuta allergioita.

Koko korkeimmillaan: 58 x 89 x 39 cm
Koko kuljetusasennossa: 11 x 89 x 39 cm
Paino: 2,1 kg
  • Artikkelinumero 181129
  • Turvallisuus

Toimitus

Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy seurantanumero. Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää useamassa paketeissa.
Haluatko tietää lisää toimituksesta?  Paina tästä.

Palautus

Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? Paina tästä.