Skylanders Skylanders Superchargers, Dual Pack, Hurricane Jet Vac & Jet Stream

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
2-pakkaus, johon kuuluu Hurricane Jet Vac -hahmo ja hänen aluksensa Jet Stream, uudesta tv-pelistä Skylanders Superchargers.

Hurricane Jet Vac oli Windhamin rohkein lentäjä-ässä. Hän sai maagiset siipensä jo pienenä. Kun hänen kotimaansa valloitettiin, hän uhrasi hyväsydämisenä siipensä eräälle äidille, jotta tämä voisi lennättää lapsensa turvaan. Mestari Eon kiinnitti huomionsa tähän jaloon tekoon ja etsi käsiinsä nuoren taivasparonin ja antoi tälle lahjan - voimakkaan laitteen, jonka avulla hän sai jälleen mahdollisuuden lentää pilvien joukossa. Jet-Vac hyväksyi kiitollisena lahjan ja taistelee nyt pahuutta vastaan yhdessä toisten Skylanderien kanssa.

Viritetyssä myrskynjäljityskoneessa Jet Stream, on kaksi turbiinimoottoria, mikä antaa sille ylivoimaisen ohjattavuuden samalla, kun "Taivaiden paroni"-merkityt aseet ja suojat takaavat, että se selviää aina kauimmin, kun edessä on kuumat paikat!

Nämä kaksi yhdessä ovat välttämätön pari Skylandsin puolustamisessa Kaokselta ja hänen aseeltaan Äärimmäisen perituhon tuomioasema!
  • Artikkelinumero L-8090171-0002
  • Turvallisuus
  • Ikä 6 - 14 v

Toimitus

COVID-19: n nykyisten olosuhteiden vuoksi voi kestä lähetyskumppaniemme paketin kuljetuksessa muutaman lisäpäivän. Kiitämme kärsivällisyydestäsi ja ymmärrystäsi mahdollisista viivästyksistä ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset yhden työpäivän kuluessa.
Tämän jälkeen toimitus kestää 2-4 työpäivää Postilla ja 1-2 työpäivää Budbeella Helsinkiin.
Jos tilaat tuotteen suoraan toimittajalta, kuljetus on 7-14 työpäivää.
Kuljetusyhtiö ottaa teihin yhteyttä toimitusta varten.
Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää eri paketeissa.

365 päivän avoin ostos!
Tarjoamme asiakkaillemme 365 päivän avoimen oston alkuperäispakkauksessa oleville tuotteille.
Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 365 päivän kuluessa, kunhan tuotteet eivät ole vaurioituneet ja ovat alkuperäispakkauksessaan.
- Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, joka alkaa päivästä, jolloin tuote saapui sinulle.
- Turvallisuussyistä peruutusoikeus tai avoin kauppa ei koske asennettuja rattaita ja autonistuimia.
- Terveys- ja hygieniasyistä emme hyväksy esimerkiksi alusvaatteiden, tuttien, vauvanpullojen, imteyslaitteiden ja hiustarvikkeiden palautuksia. (Poikkeuksia voidaan tehdä imetysliivien kanssa.)
Oletko hävittänyt palautuslomakkeen? Kysy apua uuden saamiseksi asiakaspalvelustamme!
Palauta kaikki alkuperäispakkaukset ja tarvittaessa merkin laput.
Haluatko tietää lisää FAQ? Paina tästä.

HUOM!  Asiakkaana vastaat paketin saapumisesta perille. Lähettäessä huomioi paketin tunnus sekä pidä lähetyksen kuitti tallessa.

Palautusosoite:

Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping
Sweden Ruotsi