STOY Dolls, Nukenvaunut puuta, Valkoinen

(4)
Hinta alkaen Väliaikaisesti loppu
Väliaikaisesti loppu
 • Artikkelinumero L-8080134-0000
 • Turvallisuus
 • Ikä 24 kk - 5 v
Kauniit puiset nukenvaunut, joissa yhteensopiva tyyny ja peitto. Peitto ja tyyny ovat käännettävät, toinen puoli vaaleanpunainen, toinen valkoinen. Nukenvaunut ovat valkoiseksi maalattua puuta ja renkaissa on pehmeän pyörimisen takaava kumireuna. Mielikuvituksellisiin leikkeihin innostava lelu toimii samalla viehättävänä yksityiskohtana lastenhuoneen sisustuksessa.

Koko: 48,6 x 23,6 x 50,4 cm

Arvostelut

 • 3 henkilöä olivat sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi

  Ihanat nukenvaunut!

  Todella kauniit nukenvaunut. Mukana tuleva peitto oli enemmänkin patja, joka täytyi taittaa kaksinkerroin mahtuakseen vaunuhin. Vaunut olivat kapeammat, kuin kuvittelin (oma moka en katsonut mittoja).

 • 0 henkilöä olivat sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi

  Hienot mut ei muuta

  Innolla ootin tilausta, koska onhan nuo vaunut tosi ihanan näköiset. Petyin. Vaunut olivat todella kapeat, just yks pieni nukke mahtui kyytiin. Renkaat oli toinen miinus, ne ei pyöriny ollenkaan tai sitten ku pyöri niin lähti kokonaan irti. Varmaan koristevaunuina menisivät, mutta palautukseen lähti.

 • 0 henkilöä olivat sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi

  Stoy nukenvaunut

  Todella kauniit ja ihanat, myös kestävät. Yksi renkas ei pyörinyt, mutta se oli helppoa korjata. On meillä ollut jo melko vuoden käytössä ja edelleen yhtä ihana ja suosiossa. Mukana oleva peitto toimii patjana, mutta Mickey vaunun peitto ja patja ovat sopivat ja on ihanat (ostetiin erikseen).

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Parhaillaan tuotteita ei voi arvostella.