Didriksons Talvihaalari, Migisi, Navy

(8)
ALE - Pakettihinta 30% Hinta alkaen 840 kr 1199 kr Löytyy varastosta
Väliaikaisesti loppu
 • Artikkelinumero 184831
 • Material Polyamid
Migisi, Kids, Coverall pitää lapsesi lämpimänä ja kuivana koko talven. Haalarin materiaalina on vedenkestävällä pinnoitteella vahvistettu polyamidi (vesipilari 5000 mm). Haalarissa on useita käytännöllisiä yksityiskohtia, kuten irrotettava huppu, hihansuuresorit, säädettävät hihansuut ja vyötärö sekä käytännölliset taskut. Migisi, Kids Coverall -haalarissa on pitkä vetoketju edessä, kaksi suurikokoista rintataskua sekä pienempi vetoketjullinen tasku alempana. Migisi-haalarissa on lisäksi useita heijastimia, jotka parantavat lapsesi näkyvyyttä pimeään aikaan. Vaatteessa on Didriksonsin Extended Seam -jatkosaumat, jotka mahdollistavat lahkeiden ja hihojen pidentämisen ratkomalla saumat lapsen kasvaessa. Migisi, Kids, Coverall kestää kovaakin kulutusta ja siinä on vahvistetut polvet ja takamus.

- Vesipilari 5000 mm
- Irrotettava huppu
- Teipatut saumat
- Kätevät taskut
- Näkyvyyttä liikenteessä parantavat heijastimet
- Extended Seam -jatkosauma mahdollistaa hihojen ja lahkeiden pidentämisen 2 cm.
- Ei sis. PFC:tä

Materiaali: 100 % polyamidi

Migisin edeltäjä Theron valittiin vuonna 2013 Vi Föräldrar -lehden testivoittajaksi erinomaisen kulutuksenkestävyytensä ja vedenpitävyytensä ansiosta.

Myös norjalainen Foreldre & Barn valitse Theron-haalarin parhaaksi haalariksi peräkkäisinä vuosina 2013 ja 2014.

Arvostelut

 • 5 henkilöä olivat sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi

  Parhain haalari mitä meillä on ollut

  Laadukas ja tosi hieno haalari! Todellakin sopiva laiheliini pojallemme. Plussaa myös avattavista saumoista, joilla saa tarvittaessa lisäpituutta lahkeisiin.

 • 5 henkilöä olivat sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi

  Ihan huippu!

  Meillä poitsu 89cm ja otettiin käyttöön 80cm migisi haalarin!!! Nyt lokakuussa 1-2cm isompi mut tammi-helmikuussa avataan ne 2cm lisää... Poikamme on hoikka ja pitkä. Eli tämä istuu töydellisesti!!!

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Parhaillaan tuotteita ei voi arvostella.