Superfit Talvikengät, Gore-Tex®, Husky, Ocean Combi

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Mukavat ja lämminvuoriset talvikengät pienille jaloille. Superfit, Husky on tukeva Gore Tex® -kalvolla varustettu talvikenkä, joka pitää jalat kuivina märässä syys- ja talvisäässä. Jalkineissa on vahvistukset kärjessä, kannassa ja sivuilla. Kuvioitu pohja antaa hyvän pidon lumisella alustalla. Näppärän tarranauhakiinnityksen ansiosta jalkineet on helppo vetää jalkaan päiväkotiin tai ulos lähdettäessä. Superfitin Husky-jalkineissa on kirkkaat, neonväriset yksityiskohdat sekä heijastimet edessä ja takana.

- Lämmin vuori
- Gore Tex®
- Karkeasti kuvioitu pohja sula
- Kulutuksenkestävyyttä parantavat vahvistukset
- Tarranauhat
- Heijastin edessä ja takana

Materiaali: Gore-Tex®, mokka, tekstiili

Vinkki!
Kengän koko perustuu kengän sisämittaan. Oikean koon valitsemiseksi mittaa lapsen jalan pituus. Aseta paperi lattialle seinän viereen ja lapsen jalka paperille kantapää seinää vasten. Varmista, että lapsen paino jakaantuu tasaisesti jaloille, ja että lapsi ei nojaa seinään. Merkitse paperiin jalan pisin kohta. Mittaa lopuksi viivaimella merkin etäisyys paperin reunasta.

Koska lapsen jalka kasvaa vauhdilla, kannattaa valita hieman lapsen jalkaa suurempi koko. Kasvuvaran tarve erilaisissa kengissä:
Sandaalit: 10-15 mm
Nilkkurit/saappaat: 15-20 mm
Kävelykengät: 10-15 mm
Urheilujalkineet: 10-15 mm
Talvikengät: 15-20 mm
Ensiaskelkengät: 15 mm
Sisätossut: 10-15 mm

Lapsen jalan kasvuvauhti keskimäärin:
1?2-vuotiaat: 20 mm/v.
2?3-vuotiaat: 15 mm/v.
3?11-vuotiaat: 10 mm/v.
  • Artikkelinumero 180339

Toimitus

Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy seurantanumero. Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää useamassa paketeissa.
Haluatko tietää lisää toimituksesta?  Paina tästä.

Palautus

Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? Paina tästä.