Timberland Talvisaappaat, Chillberg 2-Strap GTX, Toddler, Eiffel Tower

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Timberlandin tukevat Chillberg GTX -talvisaappaat pitävät jalat lämpiminä ja kuivina. Pohjolan talvi voi olla märkä ja kylmä, joten oikeat varusteet ovat kaikki kaikessa. Timberlandin reilunmalliset talvikengät ovat oikea valinta niin kouluun, päiväkotiin kuin lumilomalle. Jalkineissa on korkea varsi, jossa pukemista ja riisumista helpottavat, säädettävät tarranauhat. Chillberg-talvisaappaissa on vedenpitävä GORE-TEX®-kalvo, joka antaa jalan hengittää. Sisäpuolella lämmin ja pehmeä polyesterivuori sekä miellyttävän tuntuinen, pehmeä tekstiilipohjallinen.
Kengät ovat mukavat kävellessä ja niissä on hyvä leikkiä. Uritettu pohja takaa hyvän pidon liukkaallakin alustalla. Pohja myös vaimentaa tehokkaasti iskuja.

Materiaali:
Päälliosa: GORE-TEX®, veluurinahka, tekstiili
Vuori: polyesteri
Pohjallinen: tekstiili
Ulkopohja: Kumi

Vinkki!
Kengän koko perustuu kengän sisämittaan. Oikean koon valitsemiseksi mittaa lapsen jalan pituus. Aseta paperi lattialle seinän viereen ja lapsen jalka paperille kantapää seinää vasten. Varmista, että lapsen paino jakaantuu tasaisesti jaloille, ja että lapsi ei nojaa seinään. Merkitse paperiin jalan pisin kohta. Mittaa lopuksi viivaimella merkin etäisyys paperin reunasta.

Koska lapsen jalka kasvaa vauhdilla, kannattaa valita hieman lapsen jalkaa suurempi koko. Kasvuvaran tarve erilaisissa kengissä:
Sandaalit: 10-15 mm
Nilkkurit/saappaat: 15-20 mm
Kävelykengät: 10-15 mm
Urheilujalkineet: 10-15 mm
Talvikengät: 15-20 mm
Ensiaskelkengät: 15 mm
Sisätossut: 10-15 mm

Lapsen jalan kasvuvauhti keskimäärin:
1?2-vuotiaat: 20 mm/v.
2?3-vuotiaat: 15 mm/v.
3?11-vuotiaat: 10 mm/v.
  • Artikkelinumero 183998
  • Turvallisuus
  • Material GORE-TEX® Polyester

Toimitus

Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy seurantanumero. Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää useamassa paketeissa.
Haluatko tietää lisää toimituksesta?  Paina tästä.

Palautus

Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? Paina tästä.