Viking Totak -talvisaappaat ovat tukevat saappaat, jotka sopivat kylmien talvipäivien ulkoleikkihin. Saappaissa on moderni, urheilullinen design ja heijastimet sekä kengän etu- että takaosassa, joten lapsesi näkyy hyvin talven pimeässäkin. Joustavien nauhojensa ansiosta kengät on helppo pukea ja riisua.
Viking Totak on valmistettu kestävästä mikromokasta. Korkealaatuinen vuori yhdistettynä vedenpitävään GORE-TEX® -kalvoon takaa, että kengät pitävät lämpöä tehokkaasti. Viking Totak on kestävä malli, jonka vahvistettu kärki pidentää käyttöikää. Lisäksi kengissä on mutasuoja.

Materiaali:
Päällinen: Gore-Tex, tekstiili, synteettinen
Pohja: Kumi, EVA

Vinkki!
Kengän koon määrittää sisämitta. Voit mitata lapsesi jalkaterän löytääksesi oikean koon. Aseta seinää vasten paperi ja sijoita lapsen kantapää seinää vasten. Varmista, että lapsi varaa painoa tasaisesti kummallekin jalalle eikä nojaa seinään. Tee merkintä paperille jalkaterän kärkeen. Mittaa tämän jälkeen viivoittimen avulla etäisyys paperin laidasta tekemääsi merkintään, niin saat lapsen kengänkoon.

Lasten jalat kasvavat nopeasti ja voikin olla hyvä ostaa hieman lapsen jalkaa suuremmat kengät. Lisää kokoon näin paljon kenkiä valitessasi:
Sandaalit: 10-15 mm
Saappaat: 15-20 mm
Kävelykengät: 10-15 mm
Urheilutossut: 10-15 mm
Talvikengät: 15-20 mm
Ensiaskelkengät: 15 mm
Tohvelit: 10-15 mm

Lapsen jalat kasvavat keskimäärin seuraavasti:
Ikä 1-2 vuotta: 20 mm/vuosi
Ikä 2-3 vuotta: 15 mm/vuosi
Ikä 3-11 vuotta: 10 mm/vuosi
  • Artikkelinumero L-0034399-1008
  • Turvallisuus

Toimitus

Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy seurantanumero. Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää useamassa paketeissa.
Haluatko tietää lisää toimituksesta?  Paina tästä.

Palautus

Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? Paina tästä.