SPROX Tennarit, Harmaa

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Sproxin harmaansävyiset, kimaltavat tennarit, joissa koristeellinen tähti sivulla. Tossujen materiaali on PU ja niissä on kulutuksenkestävyyttä parantavat vahvistukset kärjessä ja kannassa. Ulkopohja vaimentaa hyvin iskuja ja antaa hyvän tuntuman alustaan. Tossuissa on sekä nauhat että tarranauhakiinnitys ja ne on helppo pukea ja riisua. Jämäkkä kantakuppi tukee jalkaa vauhdikkaissa leikeissä. Tossut sopivat hyvin arkikäyttöön, mutta ovat silti näyttävät.

Materiaali: PU

Vinkki!
Kengän koko perustuu kengän sisämittaan. Oikean koon valitsemiseksi mittaa lapsen jalan pituus. Aseta paperi lattialle seinän viereen ja lapsen jalka paperille kantapää seinää vasten. Varmista, että lapsen paino jakaantuu tasaisesti jaloille, ja että lapsi ei nojaa seinään. Merkitse paperiin jalan pisin kohta. Mittaa lopuksi viivaimella merkin etäisyys paperin reunasta.

Koska lapsen jalka kasvaa vauhdilla, kannattaa valita hieman lapsen jalkaa suurempi koko. Kasvuvaran tarve erilaisissa kengissä:
Sandaalit: 10-15 mm
Nilkkurit/saappaat: 15-20 mm
Kävelykengät: 10-15 mm
Urheilujalkineet: 10-15 mm
Talvikengät: 15-20 mm
Ensiaskelkengät: 15 mm
Sisätossut: 10-15 mm

Lapsen jalan kasvuvauhti keskimäärin:
1?2-vuotiaat: 20 mm/v.
2?3-vuotiaat: 15 mm/v.
3?11-vuotiaat: 10 mm/v.
  • Artikkelinumero L-0034704-1019
  • Material PU

Toimitus

Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy seurantanumero. Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää useamassa paketeissa.
Haluatko tietää lisää toimituksesta?  Paina tästä.

Palautus

Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? Paina tästä.