BabyBjörn Travel Cot Light, Black

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
BabyBjörn Matkasänky Light on täydellinen sänky mukaan matkalle otettavaksi. Se painaa vain viisi kiloa, ja taitat sen ylös yhdellä liikkeellä. Mukana tuleva kuljetuslaukku on yhtä kätevä kuin tavallinen laukku. Helpompaa kuin tämä ei pienen lapsen kanssa matkoilla nukkuminen voi olla.

BabyBjörn Matkasänky Light painaa vain viisi kiloa. Kuljetuslaukun kätevien kahvojen ansiosta se on yhtä helppo kuljettaa mukana kuin tavallinen laukku. Matkasänky on suunniteltu tarkkaanharkitusti ja vie vain vähän tilaa huoneessa.

BabyBjörn Matkasänky Light taittuu vain yhdellä liikkeellä. Kun et käytä sitä, taitat sen helposti kasaan ja kuljetat tai säilytät sitä laukussa.

Luotettava patja takaa että sänky seisoo tukevasti lattialla. Sisäänpäin kaltevat seinät luovat viihtyisän tunnelman ja matkasängyn kankaat ovat miellyttävät lapsen iholle.

BabyBjörn Matkasänky Lightia voidaan käyttää siitä asti kun lapsi on vastasyntynyt aina siihen asti kun hän on noin 3-vuotias.
Lasta lähimpänä olevat tekstiilit on testattu ja hyväksytty Öko-Tex Standard 100:n mukaan, 1. luokan vauvatuotteita. Ne ovat taatusti vaarattomia lapsen herkälle iholle, eivätkä aiheuta allergioita.
Vakaaksi rakennetun pohjalevyn ja mukana tulevna patjan ansiosta sänky seisoo tukevasti.
Patja: 60 cm x 105 cm x 4 cm.
Sisäpohja: 82 cm x 112 cm x 60 cm.
Taitettuna: 60 cm x 49 cm x 14 cm.
Sekä peitepatja että sänkykankaat ovat irrotettavia ja konepestäviä 60 asteessa vähäisellä pesuaineella. Matkasängyn päällyskangas on myös helppo irrottaa ja pestä erikseen koneessa 40 asteessa. Peitepatjaa ja päällyskangasta ei tule konekuivata.
• Älä koskaan jätä lasta ilman säännöllistä valvontaa. Pienet lapset ovat uteliaita ja lapsesi oppii kiipeämään sängystä - ehkä nopeammin kuin luulet.
• Muista aina käyttää BabyBjörnin alkuperäistä patjaa sisäänrakennetulla pohjalevyllä, joka on välttämätön osa rakennetta. Ilman pohjalevyä saattaa lapsi kaataa sängyn.
  • Artikkelinumero 110683

Toimitus
Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset yhden työpäivän kuluessa.
Tämän jälkeen toimitus kestää 2-4 työpäivää Postilla ja 1-2 työpäivää Budbeella Helsinkiin.
Jos tilaat tuotteen suoraan toimittajalta, kuljetus on 7-14 työpäivää.
Kuljetusyhtiö ottaan teihin yhteyttä toimitusta varten.
Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää eri paketeissa.

365 päivän avoin ostos!
Tarjoamme asiakkaillemme 365 päivän avoimen oston alkuperäispakkauksessa oleville tuotteille.
Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 365 päivän kuluessa, kunhan tuotteet eivät ole vaurioituneet ja ovat alkuperäispakkauksessaan.
- Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, joka alkaa päivästä, jolloin tuote saapui sinulle.
- Turvallisuussyistä peruutusoikeus tai avoin kauppa ei koske asennettuja rattaita ja autonistuimia.
- Terveys- ja hygieniasyistä emme hyväksy esimerkiksi alusvaatteiden, tuttien, vauvanpullojen, imteyslaitteiden ja hiustarvikkeiden palautuksia. (Poikkeuksia voidaan tehdä imetysliivien kanssa.)
Oletko hävittänyt palautuslomakkeen? Kysy apua uuden saamiseksi asiakaspalvelustamme!
Palauta kaikki alkuperäispakkaukset ja tarvittaessa merkin laput.
Haluatko tietää lisää FAQ? Paina tästä.

HUOM!  Asiakkaana vastaat paketin saapumisesta perille. Lähettäessä huomioi paketin tunnus sekä pidä lähetyksen kuitti tallessa.

Palautusosoite:

Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping
Sweden Ruotsi