Skip Hop Treetop Friends, Puuhapeili + Ball Trio, Paketti

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Skip Hop, Treetop Friends, Puuhapeili

Seuraa miten tyytyväisen näköisenä pikkuisesi ihastelee itseään herttaisesta ja lapsiturvallisesta peilistä. Peili kuuluu Skip Hopin Treetop Friends -sarjaan, jonka on suunnitellut ruotsalainen graafinen suunnittelija ja kuvittaja Sandra Isaksson. Peiliin on kiinnitetty suurisilmäinen pöllö, joka samalla toimii helistimenä. Lisäksi peilistä löytyy vinkuva lintu sekä hauskoja kangasläppiä ja muita yksityiskohtia, joita lapsi voi tunnustella ja kokeilla. Peilin voi asettaa pystyyn tai sen voi taittaa kokoon. Taustapuolen tarranauhojen avulla peilin voi kiinnittää lähes mihin tahansa. Tietoa tuotteesta: . Vastasyntyneestä alkaen . "Ruohikko" stimuloi lapsen tuntoaistia . Puruystävälliset, rapisevat lehdet . Kankaassa hauskoja yksityiskohtia . Koko (KxLxS): 23x24x13 cm . Täyttää ASTM, CPSIA, EN71

Skip Hop, Treetop Friends, Ball Trio

Tämä hauska lintukolmikko innostaa lasta tarttumaan, puristamaan ja kierittämään. Linnut ovat pieneen käteen juuri sopivia. Lelu on helppo kiinnittää vaunuihin tai pinnasänkyyn ja linnuilla voi leikkiä myös erikseen. Kuten muutkin Treetop Friends -sarjan tuotteet, myös näimä linnut ovat täynnä kauniita kuvioita ja hauskoja yksityiskohtia. Linnut ääntelevät ja helisevät kun niitä ravistaa. Pöllö ystävineen kuuluu Treetop Friends -sarjaan, jonka on suunnitellut ruotsalainen graafinen suunnittelija ja kuvittaja Sandra Isaksson. Tietoa tuotteesta: Ikä: 0+ Setissä kolme lintua (palloa) ja kolme rengasta. Pallon koko n. 9 cm. Täyttää ASTM, CPSIA, EN71
  • Artikkelinumero P002235-0000

Toimitus
Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset yhden työpäivän kuluessa.
Tämän jälkeen toimitus kestää 2-4 työpäivää Postilla ja 1-2 työpäivää Budbeella Helsinkiin.
Jos tilaat tuotteen suoraan toimittajalta, kuljetus on 7-14 työpäivää.
Kuljetusyhtiö ottaan teihin yhteyttä toimitusta varten.
Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää eri paketeissa.

365 päivän avoin ostos!
Tarjoamme asiakkaillemme 365 päivän avoimen oston alkuperäispakkauksessa oleville tuotteille.
Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 365 päivän kuluessa, kunhan tuotteet eivät ole vaurioituneet ja ovat alkuperäispakkauksessaan.
- Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, joka alkaa päivästä, jolloin tuote saapui sinulle.
- Turvallisuussyistä peruutusoikeus tai avoin kauppa ei koske asennettuja rattaita ja autonistuimia.
- Terveys- ja hygieniasyistä emme hyväksy esimerkiksi alusvaatteiden, tuttien, vauvanpullojen, imteyslaitteiden ja hiustarvikkeiden palautuksia. (Poikkeuksia voidaan tehdä imetysliivien kanssa.)
Oletko hävittänyt palautuslomakkeen? Kysy apua uuden saamiseksi asiakaspalvelustamme!
Palauta kaikki alkuperäispakkaukset ja tarvittaessa merkin laput.
Haluatko tietää lisää FAQ? Paina tästä.

HUOM!  Asiakkaana vastaat paketin saapumisesta perille. Lähettäessä huomioi paketin tunnus sekä pidä lähetyksen kuitti tallessa.

Palautusosoite:

Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping
Sweden Ruotsi