Belly Bandit Tukiliivi Original, Musta

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Belly Bandit on tukivyö, joka on suunniteltu käytettäväksi erityisesti raskausajan jälkeen. Se antaa tehokkaan tuen vatsan ja vyötärön seudulle ja auttaa sinua palautumaan synnytyksestä nopeammin. Belly Bandit sopii tukemaan keskivartaloa myös imetyksen aikana.

Belly Bandit on pehmeä tukiliivi, joka antaa jämäkän tuen vatsan seudulle, alaselälle ja alaraajoille. Tarranauhakiinnityksen ansiosta liivin kokoa on helppo säätää ja kiristää tarvittaessa. Liivi sopii käytettäväksi heti ensimmäisestä synnytyksen jälkeisestä päivästä ja sitä suositellaan käytettäväksi n. 6-8 viikon ajan, tarvittaessa pidempään. Liivi antaa hyvän tuen myös sektiosta toipuvalle.

Valitse koko arvioidun synnytyksen jälkeisen vyötärönympäryksen mukaan. Nyrkkisääntönä on, että synnytyksen jälkeinen vyötärönympärys on suunnilleen sama kuin kahdeksannella raskauskuukaudella. Vyötärönmitastasi juuri ennen synnytystä voit siis vähentää 7,5-12,5 cm. Synnytyksen jälkeen on senhetkinen, todellinen mitta oikea.

X-Small = 71-83 cm
Small = 84-95 cm
Medium = 96-111 cm
Large = 112-126 cm
X-Large = 127-145 cm

Jos vyötärönympäryksesi on kahden koon rajalla, valitse mieluummin pienempi koko, jotta Belly Bandit ei heti jää isoksi. Olisi hyvä, jos käytön alussa tarranauhakaistaleesta mahdollisimman paljon jää näkyviin, jolloin voit kiristää liiviä sitä mukaa kun vyötärönympäryksesi pienenee.
  • Artikkelinumero L-8075778-1001
  • Turvallisuus

Toimitus

COVID-19: n nykyisten olosuhteiden vuoksi voi kestä lähetyskumppaniemme paketin kuljetuksessa muutaman lisäpäivän. Kiitämme kärsivällisyydestäsi ja ymmärrystäsi mahdollisista viivästyksistä ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset yhden työpäivän kuluessa.
Tämän jälkeen toimitus kestää 2-4 työpäivää Postilla ja 1-2 työpäivää Budbeella Helsinkiin.
Jos tilaat tuotteen suoraan toimittajalta, kuljetus on 7-14 työpäivää.
Kuljetusyhtiö ottaa teihin yhteyttä toimitusta varten.
Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää eri paketeissa.

365 päivän avoin ostos!
Tarjoamme asiakkaillemme 365 päivän avoimen oston alkuperäispakkauksessa oleville tuotteille.
Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 365 päivän kuluessa, kunhan tuotteet eivät ole vaurioituneet ja ovat alkuperäispakkauksessaan.
- Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, joka alkaa päivästä, jolloin tuote saapui sinulle.
- Turvallisuussyistä peruutusoikeus tai avoin kauppa ei koske asennettuja rattaita ja autonistuimia.
- Terveys- ja hygieniasyistä emme hyväksy esimerkiksi alusvaatteiden, tuttien, vauvanpullojen, imteyslaitteiden ja hiustarvikkeiden palautuksia. (Poikkeuksia voidaan tehdä imetysliivien kanssa.)
Oletko hävittänyt palautuslomakkeen? Kysy apua uuden saamiseksi asiakaspalvelustamme!
Palauta kaikki alkuperäispakkaukset ja tarvittaessa merkin laput.
Haluatko tietää lisää FAQ? Paina tästä.

HUOM!  Asiakkaana vastaat paketin saapumisesta perille. Lähettäessä huomioi paketin tunnus sekä pidä lähetyksen kuitti tallessa.

Palautusosoite:

Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping
Sweden Ruotsi