Tarvikkeet

Turvaistuin kunniaan, mutta juuri lisätarvikkeet tekevät matkustamisesta mukavaa. Niin sinulle vanhempana kuin muillekin matkustajille. Lapset tarvitsevat aktiviteetteja, ja sinun täytyy pitää silmällä, mitä takapenkillä tapahtuu.

Peili ja aktiivisuuslelu ovat silloin paikallaan. Lekmer.se tarjoaa kaiken, jotta automatkanne sujuisi iloisesti. Anna Kätyrien tai Disneyn Frozen-hahmojen tulla matkalle mukaan joko aurinkosuojassa tai iPadissa. Luonnollisesti hankimme tuotteemme vain parhailta toimittajilta. Entä sitten istuinsuoja

AeroMoovilta tai peili Munchkinilta? Meillä on kaikki, mitä tarvitset (ja vähän enemmänkin)

Tien päälle!
Sivu 1 / 4

Tarvikkeet - Lekmer.fi

Onko autossa tarvetta näppärälle peilille? Tuoteryhmästämme Tarvikkeet löydät suuren valikoiman käytännöllisiä tuotteita arkea helpottamaan. Autopeilin avulla pidät helposti silmällä takapenkillä istuvaa lastasi. Peili on helppo asentaa autoon ja se kiinnitetään joko suoraan autonistuimeen tai takapenkin niskatukeen. Näin voit helposti tarkkailla lapsen puuhia peruutuspeilin kautta.

Verkkokaupastamme osoitteessa Lekmer.fi löydät paljon erilaisia tarvikkeita turvaistuimeen. Miten olisi turvaistuimeen sopiva aktiviteettilelu? Tutustu tarkemmin Izi kid -tuotteisiin sopiviin tarvikkeisiin. Tarvikkeet on helppo kiinnittää, sillä useimmissa leluissa on näppärä tarranauhakiinnitys. Valikoimastamme löydät paljon tuotteita helpompaan matkantekoon. Automatkalla lasta viihdyttävät mm. soivat lelut, pehmolelut, helistimet ja peilit. Hauskojen lelujen ansiosta automatka sujuu joutuisammin ja lelu myös kehittää lapsen motorisia taitoja. Malleissa ja väreissä riittää valinnanvaraa. Suurin osa tuotteista on valmistettu kestävästä ja helppohoitoisesta polyesteristä.

Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät myös muut tarvikkeet autoon, kuten auton ikkunaan kiinnitettävät aurinkosuojat. Aurinkosuoja suojaa lasta häikäisevältä auringonpaisteelta automatkan aikana. Valikoimasta löydät aurinkosuojat monen värisinä ja eri kuva-aiheilla. Sopisivako teille paremmin Disneyn Frozen-elokuvasta tutut prinsessat Anna ja Elsa vai veikeät Kätyrit? Aurinkosuojat kiinnitetään helposti imukupeilla suoraan auton ikkunaan. Meiltä löydät myös käytännölliset hoitolaukut hoitotarvikkeille sopivilla lokeroilla. Tyylikäs hoitolaukku kulkee helposti mukana ja siihen mahtuu kaikki tarvittava.

Autoon sopivat tarvikkeet löydät helposti osoitteesta Lekmer.fi. Valikoimastamme saat laadukkaat ja käytännölliset tuotteet moneen tarpeeseen.