Turvaistuimet 9-25 kg

Turvaistuimen ansiosta sinä ja lapsesi voitte tutustua maailmaan yhdessä. Turvaistuinasioihin on hyvä suhtautua vakavasti. Turvaistuinten on oltava hyväksyttyjä, ja sinun vanhempana on hyvä olla tarkkana ostaessasi turvaistuinta, mitattava ja punnittava käyttäjä ollaksesi varma, että istuin sopii sekä lapselle että autoon.

Me Lekmer.fi:ssä ymmärrämme, että rakkaidemme turvallisuus on äärimmäisen tärkeää, siksi tarjoamme laajan valikoiman turvaistuimia vaativille kuluttajille.

Saatavilla on isofix, kolmipistevaihtoehtoja, i-Size ja monia muita 9-25 kg:n painoisille lapsille. Täältä löydät myydyimmät tuotemerkit Britax, BeSafe ja Axkid sekä monia muita.

Löydä juuri oikea turvaistuin omalle perheellesi, ja tutustu tuotteisiin Lekmer.fi-verkkosivulla!
Sivu 1 / 2

Turvaistuimet ja muut tuotteet lapsen Turvaistuimet 9-25 kg ja istumiseen. Kaikki Lapsi ja vauva netistä Lekmer.fi - verkkokaupasta - Osta lastentarvikkeet netistä.

Kun matkustat lapsen kanssa, on turvallisuus kaikkein tärkeintä. Lapsen tulee istua oikein ja hyväksytyssä auton turvaistuimessa, joka on sopiva lapsen pituuteen ja painoon nähden. Lekmer-verkkokaupasta löydät tietenkin vain turvaistuimia, jotka ovat hyväksyttyjä ja turvallisia käyttää. Selkä menosuuntaan asennettavaa auton turvaistuinta voidaan käyttää siitä lähtien, kun lapsi osaa istua ilman tukea, ja suositellut painorajat selkä menosuuntaan asennettaville turvaistuimille ovat 0-25, 0-18, 9-18 tai 9-25 kg riippuen siitä asennetaanko ne ISOFIX-järjestelmällä vai auton turvavyöllä.

Tarjoamme turvaistuimia monissa eri väreissä ja malleissa, sekä useita tarvikkeita, joita voit ostaa lisäksi. Suosittuja tuotemerkkejä ovat esimerkiksi BeSafe, Axkid, Maxi-Cosi, Britax ja Concord.

Auton turvaistuimen asennus

Suositellaan, että lapsi matkustaa selkä menosuuntaan niin kauan kuin mahdollista, mieluiten 5 vuoden ikään asti, maksimaalisen turvallisuuden saavuttamiseksi. On olemassa useita syitä, minkä takia selkä menosuuntaan matkustaminen on parempi. Ensinnäkin selkä menosuuntaan asennettu turvaistuin suojaa lapsen herkkää päätä ja niskaa. Suuri osa kaikista henkilövahinkoja aiheuttavista kolareista tapahtuu edestäpäin. Sellaisissa törmäyksissä suojaa istuimen suuri selkäosa lapsen päätä, sillä se jarruttaa lapsen kehoa optimaalisesti. Selkä menosuuntaan asennetut turvaistuimet toimivat lisäksi paremmin useimmissa sivutörmäyksissä. Auton vauhdin hidastuminen painaa lapsen päätä turvaistuinta vasten, missä se on parhaiten suojattuna. Toinen syy on se, että selkä menosuuntaan asennetut istuimet toimivat erityisen hyvin sosiaalisesti, sillä hän, joka istuu vieressä, voi jutella ja seurustella lapsen kanssa.

Mitä tulee turvaistuimen kiinnittämiseen autoon, voidaan se tehdä joko auton kolmipistevyön avulla tai ISOFIX-järjestelmällä auton etu- tai takaistuimelle (useimmiten ISOFIX-kiinnikkeet löytyvät vain takaistuimista).

ISOFIX on kiinnitysjärjestelmä, joka on kehitetty helpottamaan vauvasuojien ja turvaistuinten asennusta, ja se on tänään kansainvälinen standardi kaikille autojen ja turvaistuinten valmistajille. ISOFIX vähentää huomattavasti asennusvirheiden riskiä. Turvakaukalo tai turvaistuin asennetaan yksinkertaisesti mekaanisella lukituksella, joka kiinnitetään auton ISOFIX-kiinnikkeisiin. ISOFIX-kiinnikkeet on sijoitettu auton istuimen ja selkänojan väliin. Selkä menosuuntaan asennettavalla ISOFIX-tuolilla täytyy olla myös turvajalat, jotka nekin johtavat suurempaan vakauteen ja turvallisuuteen. Ota huomioon, että selkä menosuuntaan ISOFIX-järjestelmällä asennetut turvaistuimet on tarkoitettu lapsille, jotka painavat 0-18 kg tai 9-18 kg.