Turvakaukalot 0-13 kg

Ensimmäinen automatka on iso asia. Se on niin iso, että vain paras kelpaa uudelle matkustajalle. Ymmärrämme turvallisuuden merkityksen ja teemme yhteistyötä vain johtavien toimijoiden kanssa valitessamme myyntiin Suomen suurinta lasten turvavälinevalikoimaa. Lekmer.fi tarjoaa sinulle malleja, jotka kasvavat lapsesi mukana ja jotka on helppo asentaa autoon ja taas irrottaa, pestä ja kuivata.

Täältä löydät tarvikkeita kaikkein pienimmille lapsille. Pientä elämää on suojeltava erityisen huolellisesti. Ensimmäisen turvaistuimen valinta on iso askel, ja suosittelemme, että teet sen hyvissä ajoin ennen kuin sen tärkeä käyttäjän saapuu maailmaan.

Tutki ja harkitse tarkoin, mitkä tuotteet sopivat sinulle ja omaan tilanteeseesi parhaiten.
Sivu 1 / 1

Turvaistuimet ja muut tuotteet lapsen Turvakaukalot 0-13 kg ja istumiseen. Kaikki Lapsi ja vauva netistä Lekmer.fi - verkkokaupasta - Osta lastentarvikkeet netistä.

Perheenlisäystä tiedossa tai jo tullut? Pian ollaan jo lähdössä ensimmäiselle automatkalle. Kun etsitte turvaistuinta, jota voi säätää sopivaksi lapsen kasvaessa, tai haluatte päivittää kulahtaneen istuimen päivän tasalle - ei hätää. Turvaistuimet ja turvakaukalot autoon löytyvät Lekmer.fi-verkkokaupasta, ja siten perheen pienimmätkin istuvat turvallisesti ja mukavasti matkalla.

Tarjoamme runsaan valikoiman turvavarusteita autoon. Kaikki ovat markkinoiden johtavien merkkien valmistamia ja tuotteita on saatavilla useissa eri väreissä ja kuoseissa. Meiltä löydät esimerkiksi testivoittaja Maxi-Cosin turvaistuimet, kokonaisratkaisut turvaistuin + lastenvaunut yhdessä, säädettävät i-Size -koot, kaikkiin henkilöautoihin soveltuvat kokoamisratkaisut, helpot asennusratkaisut sekä irrotettavat päälliset, jotka voidaan pestä tai vaihtaa - vain muutamia ominaisuuksia mainitaksemme. Turvakaukalo takaa perheen nuorimmalle jäsenelle turvallisen automatkan, ja kun olette perillä, kaukalon voi helposti ottaa ulos autosta ja kantaa kantokahvasta. Tämän helpommaksi homma ei enää muutu!

Kaikki turvakaukalomme täyttävät luonnollisesti tiukat turvallisuus- ja mukavuusvaatimukset. Ne on helppo asentaa autoon ja ovat erittäin käyttäjäystävällisiä. Jos vaihtoehtojen viidakko hämmentää, saanemme suositella esimerkiksi testivoittajia. Besafe-turvaistuin kädensijalla sopii 0-4-vuotiaille lapsille. Hyödynnä kätevää lajittelutoimintoamme löytääksesi parhaiten sopivimmat tuotteet, ja lue lisää yksityiskohtaisista tuotekuvauksista. Niistä löytyy tärkeää tietoa tuotteen painosta, koosta ja testeistä, jotka tuote on läpäissyt sekä sen täyttämistä laatusertifikaateista. Näiden tietojen avulla voitte löytää juuri teille sopivan ratkaisun.

Lekmer.fi helpottaa vanhempien arkea. Turvallisuus, mukavuus ja laatu ovat avainsanoja, jotka luonnehtivat Lekmer.fi-verkkokaupan tarjoamia turvaistuimia ja turvakaukaloita. Meiltä löydät pohjoismaiden suurimpiin kuuluvan valikoiman Besafe ja Maxi-Cosi -tuotteita.