Cybex Turvakaukalo, Aton, Pure Black

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Cybexin Aton-turvakaukalo tarjoaa parasta turvallisuutta, muotoilua ja toiminnallisuutta sekä ultra-keveyttä ja yllättävää tilavuutta ollen siten täydellinen ratkaisu liikkuville perheille. Cybexin Aton-turvakaukalo sopii vastasyntyneestä aina 18 kk ikään asti (0-13 kg). Auton ulkopuolella Aton turvakaukalo muodostaa osan Cybex Travel Systemiä. Se on helppo yhdistää Cybexin sekä useiden muiden valmistajien vaunuihin ja rattaisiin käyttämällä adaptereita. Aton voidaan kiinnittää auton turvavyöllä tai lisävarusteena saatavan, helppokäyttöisen Cybex Aton -jalustan kanssa (turvavyöllä tai ISOFIX-kiinnikkeillä).

Cybexin turvakaukalo on erittäin kevyt, joten kantaminen sekä asentaminen autoon sujuvat helposti. Se antaa enemmän mukavuutta vanhemmille ja enemmän turvallisuutta lapselle. Samalla turvakaukalo täyttää suurimmatkin vaatimukset mitä tulee muotoiluun, mukavuuteen, käytännöllisyyteen ja turvallisuuteen. Integroitu ja taitettava kuomu tarjoaa optimaalisen suojan lapsen herkälle iholle. Aurinkosuoja voidaan laittaa piiloon suojuksen alle, kun se ei ole käytössä.

- Energiaa vaimentava kuori
- Integroitu, taitettava kuomu
- Vastasyntyneen tukisisus
- Irrotettava istuintuki
- Integroitu, taitettava kuomu, jossa aurinkosuojakerroin 50+
- Päällinen voidaan pestä koneessa 30 asteessa
- Y-valjaat

Pituus: 63 cm
Leveys: 44 cm
Korkeus: 38-56 cm
Paino: 3,5 kg
  • Artikkelinumero L-8078289-0000
  • Turvallisuus

Toimitus

Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy seurantanumero. Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää useamassa paketeissa.
Haluatko tietää lisää toimituksesta?  Paina tästä.

Palautus

Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? Paina tästä.