Maxi-Cosi Turvakaukalo, CabrioFix, 2016, Black Crystal

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu

Video

Maxi-Cosi CabrioFix on luotettava turvakaukalo pienille, 0-12 kk ikäisille (max. 13 kg) lapsille.

Maxi-Cosi CabrioFix on Maxi-Cosi EasyFix -telakan kanssa käytettynä saanut korkeimmat pisteet ruotsalaisen Råd & Rön -lehden vuosittaisessa turvaistuintestissä vuosina 2007, 2008, 2009 ja 2010 (luokka 0-13 kg).

Råd & Rön -lehti kehui Maxi-Cosin CabrioFixiä turvakaukaloksi, joka kaikilla osa-alueilla saa hyvän arvosanan. Törmäystesteissä se jakaa törmäyksestä aiheutuvan iskuvoiman lapselle vähiten haitallisella tavalla. Se ei myöskään pyörähdä törmäyksessä, vaan pysyy tukevasti paikallaan vyön pitäessä lapsen turvallisesti kaukalossa. Se on helppo asentaa ja väärinasennuksen riski on pieni. Kaukalo on myös testin edullisin, mikä osoittaa, että on mahdollista valmistaa hyviä turvaistuimia, jotka eivät maksa omaisuuksia.

Side Protection System (SPS) antaa optimaalisen suojan sivuttaistörmäyksissä. Sisäänrakennettu aurinkosuoja, joka on helppo laittaa syrjään ja on kuitenkin aina käden ulottuvilla. Käytännölliset vyönohjaimet pitävät valjaat sivussa.

Muodostaa Maxi-Cosin ja Quinnyn rattaiden kanssa täydellisen ja toimivan liikkumisratkaisun. Superhelppo asennus yhdessä EasyBase-, EasyFix- tai FamilyFix-jalustojen kanssa. Hyväksytty normin ECE R44 version 04:n mukaisesti 0-12 kk ikäisille lapsille (max. 13 kg).

Kaukalon syvyyttä voi säätää vauvan kasvaessa. Tukityynyt antavat päälle ja selälle lisätukea. Voidaan asentaa useimpiin autoihin kaikille kolmipistevyöllä varustetuille paikoille.
  • Artikkelinumero L-8076757-1001
  • Turvallisuus

Toimitus
Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset yhden työpäivän kuluessa.
Tämän jälkeen toimitus kestää 2-4 työpäivää Postilla ja 1-2 työpäivää Budbeella Helsinkiin.
Jos tilaat tuotteen suoraan toimittajalta, kuljetus on 7-14 työpäivää.
Kuljetusyhtiö ottaan teihin yhteyttä toimitusta varten.
Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää eri paketeissa.

365 päivän avoin ostos!
Tarjoamme asiakkaillemme 365 päivän avoimen oston alkuperäispakkauksessa oleville tuotteille.
Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 365 päivän kuluessa, kunhan tuotteet eivät ole vaurioituneet ja ovat alkuperäispakkauksessaan.
- Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, joka alkaa päivästä, jolloin tuote saapui sinulle.
- Turvallisuussyistä peruutusoikeus tai avoin kauppa ei koske asennettuja rattaita ja autonistuimia.
- Terveys- ja hygieniasyistä emme hyväksy esimerkiksi alusvaatteiden, tuttien, vauvanpullojen, imteyslaitteiden ja hiustarvikkeiden palautuksia. (Poikkeuksia voidaan tehdä imetysliivien kanssa.)
Oletko hävittänyt palautuslomakkeen? Kysy apua uuden saamiseksi asiakaspalvelustamme!
Palauta kaikki alkuperäispakkaukset ja tarvittaessa merkin laput.
Haluatko tietää lisää FAQ? Paina tästä.

HUOM!  Asiakkaana vastaat paketin saapumisesta perille. Lähettäessä huomioi paketin tunnus sekä pidä lähetyksen kuitti tallessa.

Palautusosoite:

Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping
Sweden Ruotsi