Baby Dan Turvaportti, Guard Me, Valkoinen

(15)
Hinta alkaen 729 kr 729 kr Löytyy varastosta
Väliaikaisesti loppu
  • Artikkelinumero N-85
  • Turvallisuus
Baby Danin Guard Me-portti on aivan uudentyyppinen turvaportti, joka sulkeutuu automaattisesti, kun se on avattu. Guard Me sopii hyvin oviaukkoihin, joissa ei ole tilaa perinteiselle turvaportille. Se on lisäksi melkein näkymätön, kun sitä ei käytetä.

Guard Me on erityisen joustava turvaportti, joka sopii useimpiin aukkoihin (sekä kapeisiin että leveisiin). Guard Me voidaan asentaa ovikarmin sisä- tai ulkopuolelle, sekä portaiden ylä tai alapäähän. Aikuinen voi avata portin yhdellä kädellä. Älykkään 2-vaihejärjestelmän ansiosta ei lapsi pysty itse avaamaan porttia.

Turvaportti on 100% ilman PVC:tä ja vastaa viimeisintä turvallisuusstandardia. Guard Me on hyvin helppo asentaa. Mukana seuraa etäisyysprikka, johon portin kiinnityslevyt kiinnitetään, ja kun ne on asennettu, kiinnitetään paneelit.

Mitat: 72 x 14 x 10 cm

Guard Me kattaa aukot, jotka ovat 64,5-89 cm, jos se asennetaan ovenkarmin sisäpuolelle (113,5 cm lisäosan avulla - ei seuraa mukana). Guard Me kattaa aukot, jotka ovat 55-79,5 cm, jos se asennetaan ovenkarmin ulkopuolelle.

Arvostelut

  • 3 henkilöä olivat sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi

    Tyylikäs ja toimiva

    Helppo asentaa ja melko edullinenkin.. Vaati kyllä jatkopalojen oston .

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Parhaillaan tuotteita ei voi arvostella.