2 kpl Rätt Startin silikonitutteja, joiden tuttilevyssä on elefanttikuvio. Nämä tutit on suunniteltu turvallisiksi, hellävaraisiksi ja helppokäyttöisiksi. Tuttilevyssä on ilmanvaihtoaukot, jotka ehkäisevät ihon ärtymistä, ja tutti on kevyesti muotoiltu hyvän istuvuuden ja käyttömukavuuden aikaansaamiseksi. Imuosa on ortodonttisesti muotoiltu, mikä lieventää tuotteen vaikutusta lapsen hampaiden kehitykseen.

Materiaali: silikonia, polypropeenia
Koko: 3,8 cm
Hoito-ohje: Keitä tuttia 5 minuutin ajan ennen ensimmäistä käyttökertaa. Anna tutin jäähtyä ja purista imuosaan kertynyt vesi ulos. Venytä tuttia joka suuntaan ja poista käytöstä heti ensimmäisten heikkouden merkkien ilmetessä. Tutti tulee vaihtaa kahden kuukauden käytön jälkeen.

Huom. Jos tutti joutuu lapsen suun sisälle, pysy rauhallisena. Tutti on muotoiltu niin, ettei lapsi voi nielaista sitä, ja lapsi pystyy hengittämään esteettä tutti suussaan. Ota tutti varovasti ulos suusta.
  • Artikkelinumero L-8079296-0000
  • Turvallisuus

Toimitus

Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy seurantanumero. Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää useamassa paketeissa.
Haluatko tietää lisää toimituksesta?  Paina tästä.

Palautus

Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? Paina tästä.