Herobility Tuttipullo, HeroBottle, 340 ml, White

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Herobility, Tuttipullo, HeroBottle, 340 ml, Blue on uuden sukupolven tuttipullo, jossa näppärät toiminnot ja tyylikäs design. Pullossa on antikoliikkijärjestelmä, joka estää tyhjiön muodostumista pulloon vähentäen siten ilman nielemistä. Ovaalin mallinen HeroTeat -tuttiosa muistuttaa äidin rintaa ja mahdollistaa luonnollisen siirtymisen pulloruokintaan vähentäen samalla sisällön valumista hukkaan. Klassinen venttiili antaa tasaisen virtauksen velliä ja valittavana on neljä erilaista virtausnopeutta (pullon mukana koko L, joka sopii 4 kk alkaen).

Sekoituskansi helpottaa jauheen sekoittamista nesteeseen ja tuloksena on tasainen ja sileä koostumus ilman paakkuja ja turhaa sotkua. Kansi myös suojaa tuttiosaa otettaessa pullo mukaan. Mukana tulevassa säilytyspurkissa voit säilyttää velliä, rintamaitoa, naposteltavaa tai vauvanruokaa. Purkki on mikron ja pakastuksen kestävä ja sen tilavuus on 100 ml, joten mukaan mahtuu reilukin annos vellijauhetta. Ota purkki mukaan kiertämällä se kiinni HeroBottlen tai HeroSippyn pohjaan.

Pullossa on leveä suuaukko, joten se on helppo puhdistaa ja täyttää. Erityisten urien ansiosta likainen vesi ei jää seisomaan pullon pinnalle konepesun jälkeen, joten pullo on aina puhdas ja raikas. Ergonomisen tarttumapinnan ansiosta pullo sopii hyvin niin pieniin kuin isompiin käsiin. HeroBottle tukee World Childhood Foundationia lahjoittamalla osan pullon myyntihinnasta säätiölle.

- Ei sisällä BPA:ta eikä ftalaatteja

Materiaali
Pullo: PP-muovi
Tuttiosa: silikoni
  • Artikkelinumero L-8120011-0000

Toimitus
Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset yhden työpäivän kuluessa.
Tämän jälkeen toimitus kestää 2-4 työpäivää Postilla ja 1-2 työpäivää Budbeella Helsinkiin.
Jos tilaat tuotteen suoraan toimittajalta, kuljetus on 7-14 työpäivää.
Kuljetusyhtiö ottaan teihin yhteyttä toimitusta varten.
Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää eri paketeissa.

365 päivän avoin ostos!
Tarjoamme asiakkaillemme 365 päivän avoimen oston alkuperäispakkauksessa oleville tuotteille.
Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 365 päivän kuluessa, kunhan tuotteet eivät ole vaurioituneet ja ovat alkuperäispakkauksessaan.
- Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, joka alkaa päivästä, jolloin tuote saapui sinulle.
- Turvallisuussyistä peruutusoikeus tai avoin kauppa ei koske asennettuja rattaita ja autonistuimia.
- Terveys- ja hygieniasyistä emme hyväksy esimerkiksi alusvaatteiden, tuttien, vauvanpullojen, imteyslaitteiden ja hiustarvikkeiden palautuksia. (Poikkeuksia voidaan tehdä imetysliivien kanssa.)
Oletko hävittänyt palautuslomakkeen? Kysy apua uuden saamiseksi asiakaspalvelustamme!
Palauta kaikki alkuperäispakkaukset ja tarvittaessa merkin laput.
Haluatko tietää lisää FAQ? Paina tästä.

HUOM!  Asiakkaana vastaat paketin saapumisesta perille. Lähettäessä huomioi paketin tunnus sekä pidä lähetyksen kuitti tallessa.

Palautusosoite:

Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping
Sweden Ruotsi