Superfitin Sport5 on tukeva ja urheilullinen kevätjalkine, jossa päällinen Gore-Tex-kalvolla varustettua mokkaa. Mallissa on kulutusta kestävä kärkiosa sekä päällisessä osittain verkkokangasta, joka antaa jalan hengittää. Superfitin Sport5-jalkineet ovat omiaan vauhdikkaaseen leikkiin ja juoksuun, sillä niissä on tehokkaasti iskuja vaimentava phylon-välipohja. Irrotettava ja vaihdettava pohjallinen on nahkaa. Tarranauhakiinnitys helpottaa pukemista ja riisumista.

Materiaali:
Päälliosa: mokka, mesh
Sisäpuoli: tekstiili
Välipohja: phylon
Ulkopohja: kumi

Vinkki!
Kengän koko perustuu kengän sisämittaan. Oikean koon valitsemiseksi mittaa lapsen jalan pituus. Aseta paperi lattialle seinän viereen ja lapsen jalka paperille kantapää seinää vasten. Varmista, että lapsen paino jakaantuu tasaisesti jaloille, ja että lapsi ei nojaa seinään. Merkitse paperiin jalan pisin kohta. Mittaa lopuksi viivaimella merkin etäisyys paperin reunasta.

Koska lapsen jalka kasvaa vauhdilla, kannattaa valita hieman lapsen jalkaa suurempi koko. Kasvuvaran tarve erilaisissa kengissä:
Sandaalit: 10-15 mm
Nilkkurit/saappaat: 15-20 mm
Kävelykengät: 10-15 mm
Urheilujalkineet: 10-15 mm
Talvikengät: 15-20 mm
Ensiaskelkengät: 15 mm
Sisätossut: 10-15 mm

Lapsen jalan kasvuvauhti keskimäärin:
1?2-vuotiaat: 20 mm/v.
2?3-vuotiaat: 15 mm/v.
3?11-vuotiaat: 10 mm/v.
  • Artikkelinumero 195714
  • Turvallisuus
  • Material GORE-TEX® Läder/skinn

Toimitus

Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy seurantanumero. Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää useamassa paketeissa.
Haluatko tietää lisää toimituksesta?  Paina tästä.

Palautus

Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? Paina tästä.