Vans UY SK8-Hi Zip Peanuts Joe Cool Black

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Hurmaavat Sk8-Hi Reissue kengät Amerikkalaiselta Vans merkiltä! Uusi Charles M. Schultin kokoelma, jossa eloisat Tenavien hahmot sekä 60-, 70 että 80-luvulta koristavat kenkiä. Yläosassa on kestävää kanvaasikangasta mokkavahvistuksin varvasosassa ja kantapäässä ja Ressu painatus sivulla. Korkeampi, pehmustettu malli antaa hyvän tuen ja lisää vakautta. Kengän takana on vetoketju helpottamassa kenkien pukemista ja riisumista. Tuotemerkin ainutlaatuinen kumipohja tarjoaa hyvän otteen ja vakaan kengän aktiivisiin ulkoilupäiviin.

Materiaali:
Päällysosa: nahkaa ja tekstiiliä
Vuori: tekstiiliä
Ulkopohja: muuta materiaalia

Vinkki!

Kengän koko määräytyy sisämitan mukaan. Mittaa lapsesi jalka, niin löydät oikean koon. Laita paperinpala seinää viereen ja lapsen kantapää seinää vastan. Varmista, että lapsi varaa molemmilla jaloilla maahan eikä nojaa seinään. Tee merkki paperille varpaan kärkeen. Mittaa sitten paperin reunasta merkkiin saakka, niin jalan koko on tiedossa.

Lapsen jalka kasvaa nopeasti, ja siksi voi olla hyvä ostaa hieman nykykokoa suuremmat kengät. Lisää suurin piirtein tämän verran, kun valitset kenkiä:
Sandaalit: 10–15 mm
Nilkkurit/saappaat: 15-20 mm
Kävelykengät: 10-15
  • Artikkelinumero 212583

Toimitus

Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy seurantanumero. Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää useamassa paketeissa.
Haluatko tietää lisää toimituksesta?  Paina tästä.

Palautus

Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? Paina tästä.