Korbell Vaipparoskis PLUS, Hajuton, Valkoinen

Lisää toivelistaan
(3)
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Korbellin vaipparoskis on helppokäyttöinen sanko, joka pitää hajut poissa. Vaipparoskiksessa on kolminkertainen sulkemismekanismi ja näppärä täydennysjärjestelmä, joka pitää varmuudella epämiellyttävät hajut poissa kodista. Avaa astian kansi painamalla poljinta jalalla (käsiä ei tarvita) ja heitä vaippa sankoon. Erittäin helppo käyttää! Vaippaa ei erikseen tarvitse sulkea pussiin tai paketoida muoviin. Ei turhaa muovin tuhlausta! Moderni, yksinkertainen muotoilu, joka sopii kotiin kuin kotiin. Korbellin vaipparoskis on valmistettu laadukkaasta ABS-muovista. Pussi vaihdetaan helposti ja yksinkertaisesti. Pussin ollessa täynnä, avaa sangon kyljessä oleva luukku ja poista täysinäinen pussi. Katkaise pussi luukussa olevalla pussinkatkaisijalla. Solmi pussi kiinni ja vie jäteastiaan. Solmi pussiputken pohja kiinni uudeksi pussiksi. Seuraava pussi on nyt valmis käytettäväksi. Helppoa ja yksinkertaista! - Hajua ehkäisevä kumitiiviste - Turvalukko estää lapsia pääsemästä käsiksi vaippapussiin - Painolukon ansiosta astia on täysin tiivis - Ensimmäinen pussi on sangossa valmiina - Lapsiturvallinen painike pitää kansiosan varmasti paikallaan - Ovessa lapsiturvallinen pussinkatkaisija - Biologisesti hajoava pussimateriaali - Reilunkokoinen poljin, jota on helppo käyttää - Naarmuuntumatonta ABS-muovia - Vaippaiän jälkeen sankoa voidaan käyttää tavallisena jäteastiana Tilavuus: 26 litraa Paino: 3,35 kgKoko: 35,5 x 24,5 x 56,5 cm
  • Artikkelinumero L-8001901-0000

Toimitus

COVID-19: n nykyisten olosuhteiden vuoksi voi kestä lähetyskumppaniemme paketin kuljetuksessa muutaman lisäpäivän. Kiitämme kärsivällisyydestäsi ja ymmärrystäsi mahdollisista viivästyksistä ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset yhden työpäivän kuluessa.
Tämän jälkeen toimitus kestää 2-4 työpäivää Postilla ja 1-2 työpäivää Budbeella Helsinkiin.
Jos tilaat tuotteen suoraan toimittajalta, kuljetus on 7-14 työpäivää.
Kuljetusyhtiö ottaa teihin yhteyttä toimitusta varten.
Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää eri paketeissa.

365 päivän avoin ostos!
Tarjoamme asiakkaillemme 365 päivän avoimen oston alkuperäispakkauksessa oleville tuotteille.
Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 365 päivän kuluessa, kunhan tuotteet eivät ole vaurioituneet ja ovat alkuperäispakkauksessaan.
- Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, joka alkaa päivästä, jolloin tuote saapui sinulle.
- Turvallisuussyistä peruutusoikeus tai avoin kauppa ei koske asennettuja rattaita ja autonistuimia.
- Terveys- ja hygieniasyistä emme hyväksy esimerkiksi alusvaatteiden, tuttien, vauvanpullojen, imteyslaitteiden ja hiustarvikkeiden palautuksia. (Poikkeuksia voidaan tehdä imetysliivien kanssa.)
Oletko hävittänyt palautuslomakkeen? Kysy apua uuden saamiseksi asiakaspalvelustamme!
Palauta kaikki alkuperäispakkaukset ja tarvittaessa merkin laput.
Haluatko tietää lisää FAQ? Paina tästä.

HUOM!  Asiakkaana vastaat paketin saapumisesta perille. Lähettäessä huomioi paketin tunnus sekä pidä lähetyksen kuitti tallessa.

Palautusosoite:

Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping
Sweden Ruotsi