Cybex Vyöistuin, Solution X2-Fix, Pure Black

Lisää toivelistaan
Hinta alkaen Väliaikaisesti loppu
Siirry kassalle
  • Artikkelinumero L-8075238-0000
  • Turvallisuus
Cybexin Solution X2-fix -turvaistuin. Sopii n. 3?12-vuotiaille (15-36 kg).

Solution X2-fix -istuimen ainutlaatuinen turvallisuuskonsepti antaa lapselle optimaalisen suojan kaikentyyppisissä kolaritilanteissa. Istuimessa on patentoitu, syvyyssäädettävä niskatuki, joka estää lapsen päätä vaipumasta rinnalle nukkuessa. Lisäksi istuimessa on turvallisuutta parantava, vallankumouksellinen sivutörmäyssuoja, jossa turvatyynyinä toimivat sivutyynyt. Istuimessa on turvallisuutta tehostava ja vakautta antava ISOFIX Connect System -kiinnitysjärjestelmä. Istuinta voi käyttää myös autoissa, joissa ei ole ISOFIX-kiinnikkeitä.

- 3 asentoon säädettävä niska- ja päätuki. Niskatuki on säädettävissä 11 eri korkeuteen, mikä pidentää istuimen käyttöikää.
- LSP System Plus -järjestelmä (lineaarinen sivutörmäyssuoja) sivutyynyillä
- ISOFIX-kiinnitysjärjestelmä
- Säädettävä selkänoja
- Mukava istuinpehmuste
- Voidaan käyttää kaikissa ISOFIX-kiinnikkein varustetuissa autoissa sekä kaikissa istuimissa, joissa on kolmipistevyöt

Pituus: 45 cm
Leveys: 55,5 cm
Korkeus: 66-82 cm
Paino: 7 kg
Painorajoitus: 36 kg

Kiitos useiden innovatiivisten turvallisuusominaisuuksien Solution X2-fix turvavyöistuin sai parhaat arvostelut eurooppalaisessa ryhmän 2/3 turvaistuintestissä 6/2011. Myös sivukolaritestissä istuin sai korkeimman arvosanan "erittäin hyvä". Solution X2-fix on saanut myös brittiläisen WHICH? -kuluttajajärjestön arvostetun laatusinetin sekä "Best Buy" -maininnan.